Συλληπητήτρια μηνύματα…
XRHSTOS PARASKEYAIDISΈφυγε σήμερα από κοντά μας ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Αντιδήμαρχος Γρεβενών και επιχειρηματίας Χρήστος Παρασκευαΐδης, σε ηλικία 60 ετών.

Τις τελευταίες μέρες, νοσηλευόταν με πνευμονία, σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Το βιογραφικό:

Γεννήθηκε στο Νησί Γρεβενών και ζούσε στους Μαυραναίους Γρεβενών.
Απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Χρυσοχοΐας στην Γερμανία (1970-1973).
Επάγγελμα: Έμπορος.
Μέλος του Δ.Σ. Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Γρεβενών.
Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.
Αντιδήμαρχος Γρεβενών.
Ήταν παντρεμένος με την κ. Παρασκευαΐδου Μαρία από την  Κιβωτό Γρεβενών και πατέρας τριών παιδιών του Ιωάννη, της Βασιλικής και της Αναστασίας.

DSC03077 αντίγραφοΔείτε την τελευταία του συνέντευξη στο Star-fm.gr (30/12/13):

Θα μας λείψουν: η ζωντάνια, τα αστεία του, η προσφορά του… Καλό ταξίδι φίλε.

Η κηδεία του έγινε  την Τρίτη (11/3) στις 12:00 στην εκκλησία Ευαγγελίστρια στα Γρεβενά.

Ακούστε παλιότερες συνεντευξεις του Χρήστου Παρασκευαΐδη στον Star-fm 933   εδώ, ή εδώ ή και εδώ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Γρεβενών αφού πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού αντιπροέδρου της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Γρεβενών Χρήστου Παρασκευαΐδη συνεδρίασε εκτάκτως και απεφάσισε τα εξής:
Α. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Β. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
Γ. Αντί στεφάνου να διατεθούν 200,00€ στο γυμνάσιο Παλαιοχωρίου.

Ο πρόεδρος

Τσιάρας Χρήστος

 

Συλλυπητήριο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

Στα Γρεβενά και στο δημοτικό κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα 10-03-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, μετά την αναγγελία της απώλειας του δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Δ. Γρεβενών Χρήστου Παρασκευαΐδη, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γρεβενών συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προσφιλούς εκλιπόντος.
2. Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λάτσος Βασίλειος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
3. Την κατάθεση στεφανιού στη σωρό του εκλιπόντος.

DSC03033 αντίγραφο

Συλλυπητήριο ψήφισμα Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών συνήλθε εκτάκτως την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 με το άγγελμα του θανάτου του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστου Παρασκευαΐδη και αποφάσισε ομόφωνα το εξής:
1.Να εκφράσετε τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θανόντος που υπήρξε αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας ,υπόδειγμα αγωνιστή της ζωής με έντονη κοινωνική και επιχειρηματική δράση.
2.Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στην νεκρώσιμη ακολουθία την Τρίτη 11/3/2014 στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών και ώρα 12:00πμ.
3.Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Χρήστου Παρασκευαΐδη

Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του προσφιλούς μου Χρήστου.
Η προσφορά του στη δημόσια ζωή της περιφέρειάς μας είναι μεγάλη και το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.
Η μνήμη του να μείνει ζωντανή σε όλους μας όπως και το αξιολογότατο έργο του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και όλους τους φίλους του.

Με εκτίμηση

Κοψαχείλης Τιμολέων
Βουλευτής Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του αγαπητού φίλου, δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Χρήστου Παρασκευαΐδη.

Ο Χρήστος έφυγε, αλλά άφησε πίσω του σημαντικές παρακαταθήκες στην τοπική κοινωνία, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, είτε από τη θέση του Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου είτε από τη θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Γρεβενών.

Άνθρωπος με πληθωρική προσωπικότητα, μαχητής και υπερασπιστής των ιδεών του. Ζωντανό παράδειγμα ενεργού πολίτη, με αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του.

Ο Χρήστος υπήρξε αγαπημένος φίλος και πολύτιμος συνεργάτης. Το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο. Η γειτονιά των αγγέλων θα έχει πλέον το δικό της άνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.

Δημοσθένης Κουπτσίδη
Δήμαρχος Γρεβενών

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Προέδρου  του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, δημοτικού συμβούλου, αντιδημάρχου του δήμου Γρεβενών, χορηγό του συλλόγου μας Χρήστο Παρασκευαΐδη ηλικίας 60 ετών.

Χρήστο καλό ταξίδι

Ο   Πρόεδρος του συλλόγου    Ο Γραμματέας του συλλόγου

Δημήτριος Μπουκάλης       Βασίλειος Αποστόλου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΒΩΛΗ

Τη μεγάλη του λύπη για τον αδόκητο χαμό του αγαπητού φίλου, δημοτικού συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και Αντιπροέδρου της Ένωσης Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας Χρήστου Παρασκευαΐδη, καθώς και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Σβώλης.
«Ο Χρήστος δε είναι πια ανάμεσά μας όμως το έργο του θα παραμένει πάντα ζωντανό, καθώς άφησε πίσω του σημαντικές παρακαταθήκες στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Θα αποτελεί πάντα ζωντανό παράδειγμα ενεργού πολίτη, με αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του.

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.»

Γιώργος Σβώλης
Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου
και Απασχόλησης

 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΤΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του συμπολίτη μας Χρήστου Παρασκευαΐδη ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Η δραστήρια παρουσία του και η διάθεσή του για προσφορά, τόσο από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου όσο και από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, σηματοδότησαν μια παραδειγματική διαδρομή ζωής γεμάτη ενέργεια, συνέπεια και ήθος.
Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη βαριά απώλεια.
Θα λείψει σε όλους μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.