Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος εδώ και λίγες μέρες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παρασκευαΐδης μίλησε στον Star-Fm 933, για την ομόφωνη απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, να μείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ημέρα της απελευθέρωσης των Γρεβενών.
“Είναι κρίμα κάποιοι να έχουν δώσει τη ζωή του για τα Γρεβενά και εμείς να μην τους τιμούμε”. Για την κατάσταση που επικρατή στην αγορά των Γρεβενών, ανέφερε πως είναι οικτρή αφού μετά τις περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων, οι επαγγελματίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις άμεσες υποχρεώσεις τους και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μειώσουν τα ενοίκια γιατί διαφορετικά, πολλά καταστήματα θα αναγκαστούν να κλείσουν. “Ήδη 50 καταστήματα έχουν κλείσει και εάν δεν αλλάξει η κατάσταση αναμένουμε να κλείσουν κι άλλα 50 με 100 καταστήματα στα Γρεβενά”…
Ακούστε τη συνέντευξη σε δύο μέρη
1ο μέρος:

2ο μέρος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.