Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρήστος Παρασκευαΐδης: “Η κατάσταση των εμπόρων των Γρεβενών είναι τραγική”…

10 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος εδώ και λίγες μέρες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παρασκευαΐδης μίλησε στον Star-Fm 933, για την ομόφωνη απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, να μείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ημέρα της απελευθέρωσης των Γρεβενών.
“Είναι κρίμα κάποιοι να έχουν δώσει τη ζωή του για τα Γρεβενά και εμείς να μην τους τιμούμε”. Για την κατάσταση που επικρατή στην αγορά των Γρεβενών, ανέφερε πως είναι οικτρή αφού μετά τις περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων, οι επαγγελματίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις άμεσες υποχρεώσεις τους και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μειώσουν τα ενοίκια γιατί διαφορετικά, πολλά καταστήματα θα αναγκαστούν να κλείσουν. “Ήδη 50 καταστήματα έχουν κλείσει και εάν δεν αλλάξει η κατάσταση αναμένουμε να κλείσουν κι άλλα 50 με 100 καταστήματα στα Γρεβενά”…
Ακούστε τη συνέντευξη σε δύο μέρη
1ο μέρος:

2ο μέρος:

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2011 at 15:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply