Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρήστος Παρασκευαΐδης: Οι έμποροι των Γρεβενών ξεκινούν από τώρα τις προσφορές τους…

1 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε..

http://dimosgrevenon.gr/images/site/1001/777_paraskeuaidis_christos.jpgΣε συνέντευξή του την Πέμπτη (1/12) στον Star-Fm 933, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και αντιδήμαρχος σε ζητήματα καθημερινότητας του Δήμου Χρήστος Παρασκευαΐδης αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου να ξεκινήσουν οι έμποροι των Γρεβενών έναν μήνα προσφορών:
“Ομόφωνα αποφασίσαμε όλοι οι έμποροι των Γρεβενών να κάνουμε μεγάλες προσφορές στα είδη μας όπως και στην περίοδο των εκπτώσεων. Εκπτώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά θα προσπαθήσουμε με τις προσφορές μας να τονόσουμε την αγορά των Γρεβενών που δεν υστερεί σε τίποτα από άλλες αγορές μεγαλύτερων πόλεων”.
Ο Πρόεδρος μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι οι κύριοι πελάτες των εμπόρων των Γρεβενών, καθώς επίσης και για τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και για την άριστη σχέση που έχει με τον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Θανάση Τσακστάρα που είναι υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία…
Ακούστε όλη την συνέντευξη:
Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Mέρος 5ο (τελευταίο):

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2011 at 15:30 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply