Ακούστε..

http://dimosgrevenon.gr/images/site/1001/777_paraskeuaidis_christos.jpgΣε συνέντευξή του την Πέμπτη (1/12) στον Star-Fm 933, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και αντιδήμαρχος σε ζητήματα καθημερινότητας του Δήμου Χρήστος Παρασκευαΐδης αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου να ξεκινήσουν οι έμποροι των Γρεβενών έναν μήνα προσφορών:
“Ομόφωνα αποφασίσαμε όλοι οι έμποροι των Γρεβενών να κάνουμε μεγάλες προσφορές στα είδη μας όπως και στην περίοδο των εκπτώσεων. Εκπτώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά θα προσπαθήσουμε με τις προσφορές μας να τονόσουμε την αγορά των Γρεβενών που δεν υστερεί σε τίποτα από άλλες αγορές μεγαλύτερων πόλεων”.
Ο Πρόεδρος μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι οι κύριοι πελάτες των εμπόρων των Γρεβενών, καθώς επίσης και για τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και για την άριστη σχέση που έχει με τον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Θανάση Τσακστάρα που είναι υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία…
Ακούστε όλη την συνέντευξη:
Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Mέρος 5ο (τελευταίο):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.