Ο Χρήστος Σάββας, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, μέλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης μίλησε την Πέμπτη (1/12) στον Star-Fm 933 (με τις δύο πρώτες ιδιότητές του) για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Ένωσης όπου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας αλλά και με τους διαιτητές της Κοζάνης να μπορούν να έχουν ιατρό σε όλα τα παιχνίδια των ομάδων ακόμη και της Δ Εθνικής: ” Στα 800 συνολικά παιχνίδια που θα γίνουν αυτή την αγωνιστική χρονιά, (περίπου 25-28 την εβδομάδα)  υπάρχουν ήδη γιατροί σε όλα τα παιχνίδια. Οι ίδιοι πληρώνονται από την ΕΠΣΚ, η Περιφέρεια θα μας δώσει ένα μεγάλο τίμημα ενώ και οι διαιτητές της Ένωσης δεν θα πληρωθούν όλο τον χρόνο σε 4 ματς ούτε τις βενζίνες τους και θα συνεισφέρουν και αυτοί μ’αυτό τον τρόπο στην πληρωμή των γιατρών που είναι απαραίτητοι… Η Περιφέρεια θα συνεισφέρει σε όλη την Δυτ. Μακεδονία”…

Αναφερόμενος στους ανθρώπους που στηρίζουν τις ερασιτεχνικές ομάδες είπε πως είναι ήρωες αφού: «χωρίς αυτούς που στερούν από την ίδια τους την οικογένεια έστω και αυτά τα χρήματα που βάζουν κάθε εβδομάδα για την ομάδα τους δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και είναι ήρωες»…

Ο ίδιος, στις ερχόμενες εκλογές για το Επιμελητήριο Κοζάνης δεν θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου αλλά θα διεκδικήσει την ψήφο των επαγγελματιών για το Διοικητικό Συμβούλιο.
«Θέλω την ψήφο στο Εμπορικό..» είπε ο Χρήστος Σάββας…
Ακούστε όλη την συνέντευξη που έδωσε στον Λουκά Νίκου:

MEΡΟΣ 2 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.