Συνεχίζεται η υλοποίηση, με επιταχυνόμενους ρυθμούς του έργου «Συντήρηση ασφαλτικού οδοστρώματος στο βόρειο τμήμα της ΠΕ Γρεβενών» στα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας.
 




 

Η υλοποίηση στους οδικούς άξονες της Περιφερειακής Ενότητας, εκτός πόλεων και χωριών, και στις θέσεις που αρχικά επιλέχθηκαν με βάση τις ανάγκες βελτίωσης της βατότητας του δικτύου, για την άρση των όποιων προβλημάτων, εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα, δημιουργώντας ασφαλέστερη, αρχικά και κύρια, και στη συνέχεια πιο άνετη πρόσβαση σε όλα τα σημεία των περιοχών επέμβασης.

Πρέπει να σημειωθεί πως ένα έργο αυτής της φύσης, που δρα άμεσα στη λειτουργικότητα των δράσεων των συμπολιτών μας, δεν παραμένει στατικό, αλλά κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του θα γίνει προσπάθεια,στα πλαίσια των δυνατοτήτων, οικονομικών και τεχνικών, να λύσει και προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στη διάρκεια της κατασκευής του και δεν είχαν προκύψει αρχικά.
 




 

Η προσπάθεια της Π.Ε. Γρεβενών, με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών της, είναι να κρατά το επίπεδο λειτουργικότητας του οδικού δικτύου στο υψηλότερο δυνατό, παρέχοντας τα μέγιστα τόσο στο κομμάτι κατασκευής νέων οδών, όσο και σε αυτό της συντήρησης του υπάρχοντος δικτύου, μεριμνώντας πρωταρχικά για την ασφάλειά του και ακολούθως για τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Αναλυτικότερα, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι επεμβάσεις στους άξονες Γρεβενά – Κηπουρειό – Κρανιά – Καλλιθέα, Γρεβενά – Περιβόλι και Γρεβενά – Φιλιππαίοι, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έργα στους άξονες Γρεβενά – Μαυραναίοι και Καληράχη – Αναβρυτά.

Γραφείο Τύπου
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.