Τα παιδιά δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από ένα καλό πάρτυ. Ένα πάρτυ με καλό φαγητό, παιχνίδια, και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως παιχνίδια με τους φίλους, αλλά και λίγη μαγεία, δημιουργούν αξέχαστες στιγμές, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες. Η διασκέδαση ολοκληρώνεται με λίγα παιδικά πυροτεχνήματα.

Οι ειδικοί της εταιρείας www.fireworks.gr δίνουν τις δικές τους συμβουλές για τον τρόπο που θα μπορέσετε να ενσωματώσετε τα παιδικά πυροτεχνήματα στο πάρτυ σας, με γνώμονα την ασφάλεια και τη διασκέδαση!

Παιδικά πυροτεχνήματα με βάση το στυλ και τη χρήση τους

Κι όμως, τα παιδικά πυροτεχνήματα έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογών από όσο περιμένετε. Μπορείτε πάντοτε να το χρησιμοποιήσετε με τον κλασικό τρόπο που γνωρίζετε, σε διαφορετικές στιγμές του πάρτυ. Για παράδειγμα, πριν ή μετά το κόψιμο της τούρτας, αλλά και πριν το μεγάλο φινάλε του πάρτυ. Τα πυροτεχνήματα συντριβάνια αποτελούν μια τέτοια επιλογή.

Ωστόσο, τα κλασσικά πυροτεχνήματα δεν είναι η μόνη σας επιλογή όσον αφορά ένα παιδικό πάρτυ. Τα sparklers κοσμούν άψογα την τούρτα, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να τα κρατήσουν στα χέρια τους για τη δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού τοπίου. Ακόμη, τα σκορδάκια είναι κατάλληλα για παιδιά πιο μικρής ηλικίας. Φυσικά, σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει, τα πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου, όπως το κανόνι χειρός με κορδέλες ή κομφετί θα δώσει μια διασκεδαστική πνοή στο παιδικό πάρτυ, χωρίς κινδύνους.

Διασκέδαση και ησυχία

Ενώ ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, μερικές φορές ο κρότος μπορεί να προκαλέσει φόβο στα παιδιά, ειδικά αυτά μικρότερης ηλικίας. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν και πιο απλές, αθόρυβες επιλογές, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Τα σκορδάκια και τα κομφετί το μόνο που παράγουν είναι ένας απλός μικρός θόρυβος. Επιπλέον, τα καπνογόνα, είναι ιδανικά για παιδικά πάρτυ εξωτερικών χώρων, καθώς χαρίζουν ένα αρκετά ενδιαφέρον θέαμα με δυνατότητα επιλογής διαφόρων χρωμάτων.

Παιδικά πυροτεχνήματα με επιλογή χρωμάτων

Τα πυροτεχνήματα για παιδικό πάρτυ δίνουν μια διαφορετική πνοή σε ένα παιδικό πάρτυ, χωρίς όμως να αποτελούν ένα στοιχείο ψυχαγωγίας και μόνο. Μπορείτε να τα ενσωματώσετε επιλέγοντας χρώματα με βάση το θέμα του παιδικού πάρτυ. Για παράδειγμα, επιλέξτε μπλε ή κόκκινες αποχρώσεις αν το θέμα έχει σχέση με πειρατές.

Ασφάλεια και διασκέδαση με παιδικά πυροτεχνήματα

Όσο και να αγαπάμε τα πυροτεχνήματα, τόσο οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί, η επιλογή τους θα πρέπει να γίνει με βάση την ασφάλεια, τόσο κατά την αγορά, όσο και κατά τη χρήση. Για τον λόγο αυτό, παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που θα πρέπει να τηρήσετε για την ασφάλεια στη χρήση των παιδικών πυροτεχνημάτων.

  • Επιλέξτε πυροτεχνήματα μόνο από εγκεκριμένα καταστήματα πώλησης
  • Αποφύγετε τη χρήση τους έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ
  • Να έχετε πάντοτε πυροσβεστήρα ή εύκολη πρόσβαση σε νερό
  • Μην αφήσετε τα πυροτεχνήματα σε ζεστό μέρος ή χώρο με υγρασία
  • Απομακρύνετε τα ζώα κατά τη χρήση
  • Μη δοκιμάσετε να ανάψετε και πάλι τα πυροτεχνήματα
  • Χρήση πυροτεχνημάτων σε εξωτερικούς χώρους
  • Χρησιμοποιήστε τα πυροτεχνήματα μακριά από ξερά χόρτα, δέντρα και σε μια ασφαλή απόσταση από τα γύρω σπίτια
  • Μην αφήσετε τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα πυροτεχνήματα χωρίς επίβλεψη
  • Μην κρατάτε τα πυροτεχνήματα αν είναι αναμμένα
  • Αποφύγετε τις μετατροπές των πυροτεχνημάτων
  • Μην τοποθετείτε τα πυροτεχνήματα στις τσέπες σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.