Τα παιδικά πάρτυ αποτελούν για πολλούς την πιο όμορφη γιορτή! Το να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα και έτσι κάθε γονιός θέλει να το μοιραστεί με τους φίλους και τους συγγενείς. Μην ξεχνάμε ότι η χαρά του παιδιού όταν έχει γενέθλια ή γιορτή είναι τόσο μεγάλη, που κάθε γονιός θέλει να κάνει τα πάντα για να το κάνει χαρούμενο και να διοργανώσει για εκείνο το τέλειο πάρτυ γενεθλίων. Δείτε όλα τα απαραίτητα είδη για την διακόσμηση παιδικού πάρτυ  που θα χρειαστείτε καθώς και ιδέες για θεματικό στολισμό ώστε να σχεδιάσετε το πάρτυ των ονείρων του/σας!

Τι θα χρειαστείτε για το τέλειο παιδικό πάρτυ

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να δημιουργήσετε τον τέλειο στολισμό του παιδικού πάρτυ. Αλλά βέβαια όσο περισσότερα υπάρχουν, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι.

Μπαλόνια για παιδικό πάρτυ

Μικροί και μεγάλοι, όλοι αγαπούν τα μπαλόνια! Έτσι για το στολισμό του παιδικού πάρτυ γενεθλίων θα χρειαστείτε απαραιτήτως μπαλόνια! Πολλά μπαλόνια! Μπαλόνια χρωματιστά, μπαλόνια με σχέδια, μπαλόνια σε σχήματα, μπαλόνια στις γωνίες, μπαλόνια σε ευθεία και η λίστα είναι ατελείωτη! Επιλέξτε τα μπαλόνια που ταιριάζουν στο concept ή το θέμα που έχετε σκεφτεί.

Γιρλάντες για πάρτυ γενεθλίων

Οι γιρλάντες, τα banner και τα σημαιάκια αποτελούν απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ του παιδικού πάρτυ. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την τούρτα, το παιδικό πάρτυ πρέπει να έχει έστω μια γιρλάντα Happy Birthday.

Backdrop

Σε κάποιο όμορφο σημείο του χώρου σας, θα πρέπει να υπάρχει και ένα backdrop, δηλαδή ένα όμορφο σκηνικό σε φόντο που μπορείτε να κρεμάσετε πίσω από το candy buffet ή να το χρησιμοποιήσετε ως photo booth για να βγάζετε φωτογραφίες ή για να κόψετε μπροστά του την τούρτα.

Σερβίτσια

Το παιδικό πάρτυ θα πρέπει να έχει και παιδικά σερβίτσια. Έτσι, το τραπεζομάντηλο, τα ποτήρια, τα πιάτα, οι χαρτοπετσέτες σας και βάσεις για γλυκά ή κεράσματα μπορούν να είναι στο θέμα του πάρτυ (αν έχετε επιλέξει) ή γενικώς να είναι σε ένα παιδικό θέμα.

Ιδέες για θεματικό πάρτυ για κορίτσι

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσες φανταστικές ιδέες και είδη διακόσμησης υπάρχουν για συγκεκριμένα θεματικά πάρτυ. Πάρτε ιδέες από δεκάδες δυνατότητες στολισμού για θεματικό πάρτυ για κορίτσια.

  • Γοργόνα Παστέλ ή Γοργόνα Ροζ Ιριδίζουσα: Για κάποιο λόγο κάθε κορίτσι λατρεύει τις γοργόνες και τα περλέ, ροζ, μωβ γυαλιστερά χρώματα της.
  • Rainbow: Πού μπορεί κανείς αλλού να βρει όλα τα χρώματα; Ένα ιδανικό θέμα για τα κορίτσια που αγαπούν τα χρώματα και το ουράνιο τόξο. Βρείτε στολισμό σε έντονα χρώματα ουράνιου τόξου ή παστέλ ουράνιο τόξο.
  • Ροζ – Χρυσό: Τι γίνεται όταν το κορίτσι σας δεν θέλει ένα δεσμευτικό θέμα πάρτυ; Το ροζ, το απόλυτο κοριτσίστικο χρώμα μπορεί να κοσμήσει υπέροχα και αποτελεσματικά κάθε πάρτυ ενώ μέρος του στολισμού θα μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε στολισμό σε Σομόν/Χρυσές αποχρώσεις.
  • Λουλούδια: Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα λουλούδια. Επιλέξτε ανάμεσα σε στολισμό με θέμα Άνθη κερασιάς, Μαργαρίτες ή Λουλουδάκια.
  • Αγαπημένες ιδέες για στολισμό πάρτυ κορίτσια αποτελούν επίσης οι μονόκεροι, οι Νεράιδες, τα Φλαμίνγκο και φυσικά οι Πεταλούδες.

Ιδέες για θεματικό πάρτυ για αγόρι

Ποιος είπε ότι τα αγόρια δεν ενδιαφέρονται για το στολισμό; Διακρίσεις δεν κάνουμε σε τίποτα και συχνά τα αγόρια είναι πιο… ψείρες από ό,τι τα κορίτσια. Επιλέξτε τον τέλειο στολισμό για το πάρτυ γενεθλίων του αγοριού σας μέσα από δεκάδες θεματικές ιδέες για πάρτυ αγοριού.

  • Σούπερ Ήρωες: Αγαπημένη ιδέα για θεματικό πάρτυ (αλλά και για οτιδήποτε άλλο) αποτελούν για τα αγόρια οι υπερήρωες. Επιλέξτε ως θέμα το σούπερ ήρωες ή superheroes σε κόκκινο/μπλε/κίτρινο.
  • Διάστημα: Επίσης αγαπημένο θέμα το διάστημα και τα διαστημόπλοια.
  • Δεινόσαυροι: Οι δεινόσαυροι μπορεί να εξαφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια αλλά θα υπάρχουν για πάντα στις καρδιές των παιδιών μας. Επιλέξτε ανάμεσα σε: Δεινόσαυρος Kraft, Δεινόσαυροι Roarsome, Δεινόσαυροι πράσινο/μαύρο, Δεινόσαυροι τυρκουάζ.
  • Αθλήματα: Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Το αιώνιο δίλημμα…
  • Ζωάκια: Φανταστικές ιδέες για στολισμό παιδικού πάρτυ με ζωάκια είναι Ζωάκια του Δάσους, Φάρμα, Ζούγκλα, Ζωάκια της Ζούγκλας, Σαφάρι, Άγρια Ζούγκλα.

Βρείτε στο https://www.sweebies.gr/ μοναδικά είδη για την διακόσμηση παιδικού πάρτυ και διοργανώστε τα ωραιότερα γεννέθλια για τα παιδιά σας, που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.