Ένα ξεχωριστό απόγευμα πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συδένδρου την Τετάρτη (14/7/2022) στο σχολείο του χωριού, με την δράση: Εργαστήρι Διατροφής μέσα από παιχνίδι και χειροτεχνίες.

Στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης, η Διαιτολόγος -Διατροφολόγος Βασιλική Αμπατζιάδου με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή, μίλησε στα παιδιά και στο μεγαλύτερο κοινό για την υγιεινή διατροφή.




Σκοπός της ομιλίας ήταν τα παιδιά να ξεκινήσουν να έχουν βάσεις για μία ισορροπημένη διατροφή.

Στο δημιουργικό κομμάτι η Δέσποινα Αντωνοπούλου με τις ιδέες και την δημιουργικότητα της, κατάφερε να κάνει τα παιδιά να ασχοληθούν περισσότερο με την διατροφή, μέσα από τις καταπληκτικές δημιουργίες που ετοίμασε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύλλογο του Συδένδρου για την διοργάνωση που έκανε όπως επίσης και στο κοινό για την συμμετοχή του.

Στο τέλος τις εκδήλωσης τα παιδιά πήραν μερικές λιχουδιές καθώς και ψητά κρέατα που ετοίμασε ο Σύλλογος.

Πρωταρχικός Στόχος, ήταν τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από την εκδήλωση, όπως επίσης και η διατροφή τους να είναι σωστή και ισορροπημένη, όπου στην μετέπειτα ζωή τους να έχουν καλύτερες συνήθειες.

Δείτε εικόνες από την Δράση:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.