Μαζί του και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Χατζηζήσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Χατζηζήσης διάζώσης πλέον, συνάντησαν στην Αθήνα υψηλόβαθμα κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη προκειμένου να προωθήσουν την εξέλιξη ζητημάτων του νομού  Γρεβενών.

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Καραγιάννη.Τ έθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα της Ε65 και η σύνδεσή της με την πόλη της Δεσκάτης.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Τσιουβάλα. Τέθηκε το θέμα της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών και έγινε αναφορά σε τρόπους πλήρους αξιοποίησής της προς όφελος των Γρεβενών.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην κ. Αλεξάνδρα Σδούκου τέθηκε το πάγιο πλέον αίτημα της Π.Ε. Γρεβενών για την προοπτική δημιουργίας δύο υποσταθμών ηλεκτρικού ρεύματος στο νομό και για την αναβάθμιση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την αναπτυξιακή πορεία του νομού μας.

Στο Υπουργείο Τουρισμού τέθηκαν ζητήματα της ανάπτυξης του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας, της λίμνης του Ιλαρίωνα και των Καμβουνίων.

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Στύλιος διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει στα ζητήματα κτηματολογίου, στην κάλυψη όλου του νομού στα κανάλια της τηλεόρασης και στην κάλυψη όλου του νομού στο δίκτυο Wi-Fi

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα έγινε συζήτηση για το νέο πρόγραμμα των νέων γεωργών, για την διευθέτηση ζητημάτων αγροτών του νομού μας, για τα νέα σχέδια βελτίωσης, και για τους αγριόχοιρους που πλέον αποτελούν μεγάλο πρόβλημα.

Με τον συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωστή Μουσουρούλη  συζητήθηκε η ανάπτυξη του νομού μέσω του Σχεδίου και σε συνδυασμό με τα άλλα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα. Ο κ Μουσουρούλης περιέγραψε ως ιδιαίτερα δυναμικό και ευοίωνο το αναπτυξιακό μέλλον του νομού δεδομένης της σωστής αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.