Σε ένα πραγματικό εργοτάξιο έχει μετατραπεί το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Γρεβενών καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε, με τη βοήθεια γερανοφόρου-ανυψωτικού μηχανήματος, η μεταφορά της σύγχρονης Κεντρικής Κλιματιστικής Μονάδας που θα εξασφαλίζει αδιάκοπα και με χαμηλό λειτουργικό κόστος την ορθή θέρμανση και ψύξη των αθλητικών υποδομών με τη χρήση της αβαθούς γεωθερμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο, προϋπολογισμού 1.075.000 ευρώ, προχωρά με γοργούς ρυθμούς αφού οι εργασίες της εξωτερικής θερμομόνωσης ολοκληρώνονται, η νέα αίθουσα γυμναστικής και βαρών είναι έτοιμη ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων αλλά και η τοποθέτηση νέων κερκίδων και μοντέρνων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.