asthenoforo- ekab -εκαβΌλα ξεκίνησαν όταν :  Ο Δήμαρχος έκανε τον οδηγό ασθενοφόρου για να σώσει τραυματία. Ακολούθησε:  Δημήτρης Καραστέργιος στον Star-fm 9 33: «Τα ασθενοφόρα της Δυτικής Μακεδονίας δεν ήρθαν στη Δεσκάτη και πήγαν στην Αθήνα» ! … (audio).  

Μετά:  Χρήστος Μπγιάλας προς τον Δήμαρχο Δεσκάτης: «Λυπάμαι που επέλεξες ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για να κάνεις μια φθηνή πολιτική προπαγάνδα» …

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος :  «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΔΗΓΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ!!!!» …

Στις 9-8-16,  ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας:

Κύριε Δήμαρχε το ποιον διακατέχει η κομματική λογική είναι γνωστό στους πολίτες της Δεσκάτης. Εξάλλου εσύ επέλεξες τον δρόμο του διχασμού υπηρετώντας,  πάνω από το συμφέρον των δημοτών, την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ και την λογική της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και όχι εγώ, που αναγκάστηκα να απαντήσω.

Όσον αφορά για το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, έγινε, αφού πολύ πριν σε είχα ενημερώσει ότι είχα αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την ψήφιση του σχετικού άρθρου, για τους εθελοντές οδηγούς ασθενοφόρων και σου είχα πει να κάνεις τις σχετικές επαφές για να υπάρξει η εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενέργειες τις οποίες προφανώς δεν έκανες.

Αναφέρεσαι, όπως και κάποιοι άλλοι, για το αποτέλεσμα της κίνησής σου, για το έγγραφο που σου έστειλε η 3η ΥΠΕ στις 03/08/2016, το οποίο, όμως, είναι το δεύτερο έγγραφο ενημέρωσής σου. Γιατί προφανώς εσκεμμένα αποκρύπτεις από τους συμπολίτες μας, ότι το πρώτο έγγραφο ενημέρωσής σου, ήρθε στο Δήμο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, σχεδόν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ πριν, και συγκεκριμένα στις 09/06/2016 με αριθ. πρωτ. 82045 με θέμα: «Εγκύκλιος για το πρόγραμμα ταχύρυθμης εκπαίδευσης προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) και προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.)» με σχετικό έγγραφο του ΕΚΑΒ  το υπ΄αριθμ. 19094/25-05-2016, το οποίο αναφέρει και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ταχύρυθμης εκπαίδευσης. Παραθέτω το έγγραφο με το οποίο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός σου ότι ο νόμος είναι ανεφάρμοστος. 
MPGIAL 1

loading…

MPGIAL 2
Κύριε Δήμαρχε για την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος, και όχι τωρινού, πρέπει, για να μπορέσουμε να προκηρύξουμε τις θέσεις οδηγών, να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η επανασύσταση των οργανικών θέσεων οδηγών ασθενοφόρου, για το οποίο τήρησες σιγήν ιχθύος, και ταυτόχρονα να δηλωθούν στο ΕΚΑΒ τα ενδιαφερόμενα άτομα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της ταχύρυθμης εκπαίδευσης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΓΙΑΛΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.