karastergiosΓια το περιστατικό όπου αναγκάστηκε να γίνει οδηγός ασθενοφόρου, μίλησε την Τετάρτη (3-8) στον Star-fm 933 ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος.
Νοιώθω ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης αφού ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στα Γρεβενά” …

Για την έλλειψη ασθενοφόρων
Είχα την υπόσχεση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ.Γιαννακίδη ότι ένα σύγχρονο ασθενοφόρο θα παραχωρηθεί στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, αλλά μέχρι σημερα δεν έγινε τίποτα”
“Παραχωρήθηκαν στο ΕΚΑΒ Δυτ.Μακεδονίας 10 νέα ασθενοφόρα, και τα παλιά που αντικαταστάθηκαν, πήγαν στην Αθήνα” …

Σταθμό ΕΚΑΒ
Στο Μουζάκι που απέχει από την Καρδίτσα ένα τέταρτο, πριν ένα μήνα έγινε τομέας ΕΚΑΒ. Για την Δεσκάτη δεν υπάρχει πρόθεση να μας καλύψουν” …
“Ο Βουλευτής γνωρίζει το θέμα, έχει κάνει κάποιες ενέργειες αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα” …

Ο ίδιος γράφει στο facebook:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ………

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

loading…



Αρχείο mp3 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.