rasimΈνα σχόλιο που έκανε στο facebook ήταν αρκετό για να στοιχήσει τη ζωή στον 30χρονο αζέρο δημοσιογράφο, Ρασίμ Αλίγιεφ, ο οποίος «έσβησε» την

Κυριακή, υποκύπτοντας στα τραύματα του μετά από επίθεση που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την πρόκριση της Καμπάλα (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League) απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο αρχηγός της ομάδας, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, πανηγύρισε τη νίκη υψώνοντας την τουρκική σημαία, πιθανώς θέλοντας να ενοχλήσει και τους Κύπριους.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Ρασίμ, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Δεν θέλω τέτοιους αγενείς στην ομάδα μου, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται, δεν θα πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς αγώνες».

Μετά από αυτό λοιπόν, όπως δήλωσε ο ίδιος, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, στο ενημερωτικό πρακτορείο «Turan», δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από έναν άντρα όπου ισχυριζόταν πως ήταν ο ξάδερφος του παίκτη και ο οποίος τον απειλούσε ακόμα και για τη ζωή του.

Στην συνέχεια ό ίδιος άντρας του τηλεφώνησε μετανιωμένος για να του προτείνει να πιουν ένα τσάι και να συμφιλιωθούν.

Τελικά η πρόσκληση ήταν ενέδρα, αφού σύμφωνα με όσα είπε: «Πήγα μόνος μου. Εκεί εμφανίστηκαν 5-6 άντρες και άρχισαν αμέσως να με χτυπάνε».

Ο 30χρονος οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Μπακού, όπου αρχικά εισήλθε στην εντατική και παρά την έκτακτη εγχείρηση που υπεβλήθη την Κυριακή υπέκυψε στα τραύματα του.

Από το Αζερμπαϊτζάν έχουν ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ενώ η Καμπάλα φέρεται πως έχει ήδη θέσει τον αρχηγό της, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, εκτός ομάδας, μέχρι να πέσει «φως» στην υπόθεση.

 

sports.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.