eunikh basketΣε φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα η εθνική ομάδα των ανδρών ηττήθηκε στην Αμβέρσα από το Βέλγιο με

59-64.

Στο πρώτο της τεστ μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ και χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, η «γαλανόλευκη» ήταν ανέτοιμη κι έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 16 πόντους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε δυνατά πήρε γρήγορα διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά σιγά-σιγά οι Βέλγοι «ροκάνισαν» τη διαφορά και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία.

Όπως και στο ξεκίνημα, έτσι και στην 3η περίοδο η εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η κόπωση επηρέασε τους διεθνείς και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα στη… βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη, όταν και θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία (17:30) και το Σάββατο την Τουρκία (19:00).

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 30-30, 41-43, 64-59

ΕΛΛΑΔΑ (Φ.Κατσικάρης): Ζήσης 10, Καλάθης 1, Περπέρογλου, Σλούκας 7, Αντετοκούνμπο 16, Καϊμακόγλου, Κουφός 9, Γιάνκοβιτς, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 4, Σαρικόπουλος 5, Αγραβάνης.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.