spil7Την εμβληματική φράση «θα χρειαστούμε μεγαλύτερη βάρκα» από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Jaws» είπε στα αλήθεια ο διάσημος σκηνοθέτης, 40 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας του.
Συγκεκριμένα, ο Σπίλμπεργκ, ανακοίνωσε ότι πουλάει το πολυτελές γιοτ του Seven Seas, μήκους 85 μέτρων για 185.000.000 δολάρια, γιατί του φαίνεται πολύ μικρό, ενώ έχει ήδη παραγγείλει να του κατασκευάσουν ένα καινούριο, περίπου 5 μέτρα μεγαλύτερο.

Προς το παρόν και όσο παραμένει στην κατοχή του, ο Σπίλμπεργκ νοικιάζει το Seven Seas για περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά σκάφη του κόσμου.

Φιλος του 61χρονου σκηνοθέτη αναφέρει: «Ο Steven δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ απολάμβανε να ταξιδεύει στον ωκεανό. Τώρα θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο εξερευνώντας τις θάλασσες, και να φέρει μερικούς φίλους μαζί για βόλτα. Ετσι χρειάζεται ένα μεγαλύτερο σκάφος. »

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.