o-liagkas-afise-to-prwino-kai-kanei-politiki-analusi.w_l Τσίπρας, Λαφαζάνης, Αριστερά, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, διαφωνίες και παραιτήσεις. Μακριά από τη ψυχαγωγική ζώνη ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για την πολιτική.

Δεν σταματάει να τουιτάρει ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει διακοπές στην Τήνο και παράλληλα παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα, παίρνοντας μέρος ενεργά σε συζητήσεις και δημοσιοποιώντας τις απόψεις του.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος παίρνει θέση ανοιχτά για τις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζει και αναλύει. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σήμερα το πρωί σχολίασε όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη γνώμη του και έκανε τις προτάσεις του.

«Καλημέρες… Απ’ ότι καταλαβαίνω μας κυβερνάει ο Τσίπρας με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολιτεύεται ο Λαφαζάνης»,  «Εμείς γιατί ψηφίζουμε; Επίσης, πώς μπορείς να είσαι σε μια κυβέρνηση με την οποία διαφωνείς και να μην έχεις ήδη παραιτηθεί;», «Αριστερά ξεαριστερά δεν μπορεί ο Τσίπρας να ανεχθεί τον Λαφαζάνη στην κυβέρνησή του και στην ΚΟ. Αμφισβήτησε την πιο βασική επιλογή του».

Τώρα που δεν δεσμεύτεαι από την ψυχαγωγική ζώνη, ως πολιτικό ον, αναλύει τα γεγονότα…

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.