i-menegaki-suzitise-gia-na-graftei-i-biografia-tis.w_l Ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε δημοσίως ότι έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη ώστε να γράψει τη βιογραφία της, αφού ως πρόσωπο έχει λαϊκό έρισμα.

Ο άνθρωπος που δήλωσε δημοσίως ότι συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη να γράψει τη βιογραφία της, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει γράψει τις βιογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Ρένας Βλαχοπούλου και πολλών άλλων μεγάλων αστεριών.


Ο Μάκης Δελαπόρτας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «Με την Ελένη κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει. Η ζωή της έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό που με ενδιαφέρει στην Ελένη Μενεγάκη είναι ότι βγήκε μια κοπέλα, η οποία νομίζω ότι ήταν μια απλή κοπέλα και είχε αυτό το λαϊκό έρισμα, που το έβρισκα στη Βουγιουκλάκη».

Βέβαια, φρόντισε να προσθέσει στο τέλος: «Δεν θέλω να συγκρίνω δύο πρόσωπα διαφορετικά. Όμως, αυτό που έχει η Ελένη, την έλξη στο πλήθος, νομίζω ότι σπάνια την βρίσκουμε».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.