Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πολιτική ανάλυση δια χειρός Γιώργου Λιάγκα, τώρα που τέλειωσε το πρωινό

15 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

o-liagkas-afise-to-prwino-kai-kanei-politiki-analusi.w_l Τσίπρας, Λαφαζάνης, Αριστερά, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, διαφωνίες και παραιτήσεις. Μακριά από τη ψυχαγωγική ζώνη ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για την πολιτική.

Δεν σταματάει να τουιτάρει ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει διακοπές στην Τήνο και παράλληλα παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα, παίρνοντας μέρος ενεργά σε συζητήσεις και δημοσιοποιώντας τις απόψεις του.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος παίρνει θέση ανοιχτά για τις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζει και αναλύει. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σήμερα το πρωί σχολίασε όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη γνώμη του και έκανε τις προτάσεις του.

«Καλημέρες… Απ’ ότι καταλαβαίνω μας κυβερνάει ο Τσίπρας με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολιτεύεται ο Λαφαζάνης»,  «Εμείς γιατί ψηφίζουμε; Επίσης, πώς μπορείς να είσαι σε μια κυβέρνηση με την οποία διαφωνείς και να μην έχεις ήδη παραιτηθεί;», «Αριστερά ξεαριστερά δεν μπορεί ο Τσίπρας να ανεχθεί τον Λαφαζάνη στην κυβέρνησή του και στην ΚΟ. Αμφισβήτησε την πιο βασική επιλογή του».

Τώρα που δεν δεσμεύτεαι από την ψυχαγωγική ζώνη, ως πολιτικό ον, αναλύει τα γεγονότα…

thetoc

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2015 at 19:53 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply