491a4a0327b47b32bd3778bab121ebe0_LΑν το φετινό καλοκαιράκι θα σας βρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.

Αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωή σας μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς να χάσετε το στυλ σας.

 

Παρακάτω δείτε υπέροχες ιδέες για μαγιό εγκυμοσύνης που θα σας προσφέρουν άνεση και κομψότητα και φύγαμε για παραλία!




Πρώτο τρίμηνο: Ολόσωμο μαγιό – J.Crew

 

 

Για τις μέλλουσες μανούλες που μόλις έχουν αρχίζει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης, είναι η πιο κολακευτική επιλογή.

 

Αγοράστε το εδώ/ € 88,21

 

Πρώτο τρίμηνο: Μπικίνι – Seraphine

 

 

Αυτό το εντυπωσιακό μπικίνι για μέλλουσες μαμάδες που αγαπήθηκε και από την Jessica Alba κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το δέσιμο στο λαιμό εξασφαλίζει άριστη υποστήριξη στο λαιμό, την πλάτη και το στήθος και μια ευέλικτη εφαρμογή σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης.

 

Αγοράστε το εδώ/ €48.00

 

Δεύτερο τρίμηνο: Ολόσωμο μαγιό – Tankini Bahia Black

 

 

Κομψό Tankini μαγιό εγκυμοσύνης που εφαρμόζει τέλεια. Το ύφασμα είναι UV για να σας προστατεύει από τον ήλιο και το design γαλλικό. Οι τιράντες που φοριούνται σε τρεις εναλλακτικές θέσεις: χιαστή, ανοιχτή πλάτη και κλειστή πλάτη για να έχετε την στήριξη που επιθυμείτε και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα!

 

Αγοράστε το εδώ/ €75

 

Δεύτερο Τρίμηνο: Mαγιό με φιόγκο – Asos

 

 

Είναι το πιο χαριτωμένο μαγιό που έχετε δει ποτέ με ή χωρίς τιραντάκι! Η εσωτερική επένδυση εσωτερικό προσφέρει τέλεια κάλυψη στην κοιλίτσα, όπως και ο φιόγκος στο στήθος. Βγαίνει σε δύο χρώματα – πορτοκαλί και μαύρο.

 

Αγοράστε το εδώ/ €34.77

 

Δεύτερο τρίμηνο: Εμπριμέ μαγιό – Tankini

 

 

Εμπριμέ top με πρωτότυπο κόψιμο στην πλάτη και μαύρο μπικίνι. Διαθέτει τιρκουάζ χάντρες στο λαιμό και εναλλαγή τιρκουάζ-μαύρης ρίγας στο τελείωμα του top. Το ύφασμα είναι UV για να σας προστατεύει από τον ήλιο.

 

Αγοράστε το εδώ/ €75

 

Τρίτο τρίμηνο: Μαγιό ολόσωμo – Asos

 

 

Πλήρη cups και ένα κολακευτικό κόψιμο V στο λαιμό το μαγιό αυτό είναι η ιδανική επιλογή καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά ιδιαίτερα το τρίτο τρίμηνο.

 

Αγοράστε το εδώ/ €30.24 (το τοπ) & €18.90 (το μπικίνι)

 

Τρίτο τρίμηνο: Ολόσωμο μαγιό μπλε navy JoJo Maman

 

 

Όμορφο μαγιό για την πισίνα ή την παραλία. Δένει πίσω στο λαιμό και έχει εσωτερικό σουτιέν για καλύτερο κράτημα στο στήθος. Το μπικίνι αγκαλιάζει την κοιλιά για έξτρα υποστήριξη και μπορείτε να το διπλώσετε και να το φορέσετε και κάτω από την κοιλιά, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά.

 

Αγοράστε το εδώ/ €34.90

 

Τρίτο τρίμηνο: Ολόσωμο κλασικό μαγιό – Carriwell

 

 

Μαγιο εγκυμοσύνης από την Cariwell με δέσιμο στο λαιμό για να προσαρμόζεται στο σώμα σας που αλλάζει. Προσφέρεται με pads για το στήθος που αν θέλετε τα αφαιρείτε. Η περιοχή της κοιλιάς είναι διπλοφοδραρισμένη και με έξυπνο ράψιμο στα πλαϊνά, για να προσαρμόζεται όπως η κοιλίτσα μεγαλώνει.

 

Στεγνώνει εύκολα και είναι ανθεκτικό στον ήλιο και στο χλώριο.

 

 

Αγοράστε το εδώ/ €29,90

baby

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.