αντρας γυναικαΠώς θα καταφέρετε να τους έχετε στα πόδια σας, να τους κάνετε να σας θέλουν περισσότερο και να βγείτε κι εσείς κερδισμένες από μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση;

Οι άντρες είναι ένα διαφορετικό είδος από εκείνο των γυναικών και θα το έχετε διαπιστώσει κάθε φορά που προσπαθείτε να τους πλησιάσετε/ κατανοήσετε/ ερμηνεύσετε με τις γνωστές γυναικείες μεθόδους και έχετε καταλήξει σε αποτυχημένα και τελείως λάθος συμπεράσματα.

Πώς λοιπόν θα καταφέρετε να τους έχετε στα πόδια σας, να τους κάνετε να σας θέλουν περισσότερο και να βγείτε κι εσείς κερδισμένες από μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση;

1. Έχετε φυσική ομορφιά
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, οι άντρες προτιμούν τη φυσική ομορφιά και όσο λιγότερα προϊόντα styling και μακιγιάζ χρησιμοποιείτε, τόσο το καλύτερο. Τους αρέσει μεν, όπως και σε εσάς, να στολίζεστε για χάρη τους για μια βραδιά στην πόλη, αλλά το να είστε διαρκώς βαμμένη και στυλιζαρισμένη δεν είναι κάτι που τους ελκύει. Οι άντρες ξέρουν να εκτιμούν την απλότητα και προτιμούν την ομορφιά σας να αναδεικνύεται, χωρίς να κρύβεται πίσω από eyeliner και στρώματα make-up.

2.Μην το παίζετε δύσκολες
Όπως οι προσιτοί άνθρωποι και οι πιο απλοί είναι εκείνοι που είναι και οι πιο συμπαθείς, έτσι συμβαίνει και με τις γυναίκες, όσον αφορά στους άντρες. Μη θεωρείτε λοιπόν, ότι αν το παίζετε «δύσκολη» και απαιτητική, θα τον κερδίσετε πιο εύκολα. Ένας άντρας δε θα ασχοληθεί πολύ με μια γυναίκα που τον κοιτάει αφ’ υψηλού, αλλά με εκείνη που θα νιώθει στο ίδιο μήκος κύματος μαζί της.

3. Κάντε τον να σας κερδίσει και μην τον διευκολύνετε
Όταν βγαίνετε ραντεβού με το πρόσωπο, θεωρείστε ότι εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας με την αποδοχή να βγείτε ραντεβού μαζί του. Όσο είστε, λοιπόν, στο ραντεβού, αφήστε εκείνον να κάνει όλη τη δουλειά και να κερδίσει με τον κόπο του την προσοχή σας. Αφήστε εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση να σας πιάσει το χέρι, εκείνον να σας φιλήσει πρώτος και εκείνον να σας στείλει μήνυμα μετά το πέρας του ραντεβού. Μόνο έτσι θα νιώσει ο ίδιος κυνηγός και θα θεωρήσει ότι σας κέρδισε με το σπαθί του, άλλο αν εσείς του είχατε από καιρό παραδοθεί.

4. Να είστε καλή με τους φίλους του
Ακόμα κι αν δε συμπαθείτε ιδιαίτερα τους φίλους τους, δεν έχετε καμία δικαιολογία, εκτός αν είναι κι εκείνοι αγενείς με εσάς, να μην είστε καλή μαζί τους. Για έναν άντρα είναι σημαντικό η κοπέλα του να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους του και δεν θα ανεχτεί ασεβείς συμπεριφορές προς την παρέα του ή την οικογένειά του, γιατί όταν είστε αγενής με τους φίλους του τότε είστε εμμέσως και με τον ίδιο.

5. Μη δείχνετε τη ζήλια σας
Μπορεί να είχατε άσχημες εμπειρίες από παλιότερες σχέσεις που να δικαιολογούν το αυξημένο αίσθημα της ζήλιας, αλλά καλό θα ήταν να μην είστε τόσο εκδηλωτικές όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Προσπαθήστε καλύτερα να δείξετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και τη θέση σας μέσα στη σχέση και να είστε σίγουρες ότι έτσι θα τον έχετε σίγουρα δικό σας.
Αν τυχόν παρατηρήσετε μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον από άλλες γυναίκες, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συστηθείτε με ευγένεια ως το κορίτσι του. Μείνετε στο ύψος των περιστάσεων και θα διατηρήσετε τη θέση ισχύος.

6. Κάντε τον να γελάει
Στους άντρες αρέσει μια γυναίκα που δε φοβάται να τσαλακωθεί και να γίνει αστεία για χάρη του. Όπως και οι γυναίκες, θέλουν άντρες που τις κάνουν να  γελούν, το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες καθώς έτσι ερωτεύονται όχι μόνο την εικόνα σας, αλλά και την προσωπικότητά σας, επιδιώκοντας να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί σας.

7. Κάντε σχέδια χωρίς εκείνον
Όσο και να θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του, καλό είναι να μην είστε προσκολλημένες πάνω του. Κανείς δε θέλει να έχει κάποιον να εξαρτάται από εκείνον και καλό θα ήταν να διατηρήσετε τη ζωή που είχατε πριν τον γνωρίσετε. Κανονίστε να δείτε τους φίλους σας και αν θέλει κι εκείνος να σας δει, θα κάνει λίγη υπομονή. Όχι μόνο δε θα πάθει τίποτα με το να περιμένει, αλλά θα αυξηθεί και η προσμονή του να σας συναντήσει.

8. Τροφοδοτήστε το μυστήριο
Μην αποκαλύψετε τα πάντα για εσάς και το βίο σας από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Διατηρήστε το μυστήριο γύρω από την προσωπικότητα και… το σώμα σας και κάντε τον να κερδίζει τις πληροφορίες, που ζητάει να μάθει για εσάς. Μην ξεχνάτε πως ο άντρας είναι κυνηγός και έχει ανάγκη από το κυνήγι του θηράματος.

9. Να μυρίζετε όμορφα
Με  το άρωμά σας, μπορείτε να κερδίσετε πολλά και να τον κάνετε να μην ξεκολλάει από πάνω σας. Επενδύστε σε ένα καλό άρωμα, που θα συνδέσει με το σώμα σας και όποτε το μυρίζει θα ανάβει ο πόθος του για εσάς.


10. Κάντε του κοπλιμέντα
Σε όλους αρέσει να νιώθουν αποδεκτοί και επιθυμητοί και τα κοπλιμέντα δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Να είστε γενναιόδωρες με τα καλά λόγια για το ντύσιμό του ή για τη φυσική του κατάσταση. Το ξέρει ότι του αρέσετε, αλλά αν το ακούει κιόλας ακόμα καλύτερα και για εκείνον και για τη σχέση.

11. Μαγειρέψτε του
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και ένας άντρας εκτιμά ιδιαιτέρως ένα καλό γεύμα. Ακόμα κι αν δεν είστε η καλύτερη μαγείρισσα, δοκιμάστε μια απλή συνταγή κι εκείνος θα εκτιμήσει την προσπάθεια και έτσι θα γεμίσετε και το στομάχι του και την καρδιά του.

12. Κάντε του δώρα
Όπως αρέσουν σε εσάς οι εκπλήξεις, έτσι αρέσουν και σε εκείνον και θα χαρεί πολύ με ένα μικρό δώρο που θα του πάρετε, χωρίς να έχει γενέθλια ή γιορτή που να δικαιολογούν τη χειρονομία. Η χειρονομία δικαιολογείται από την αγάπη σας για εκείνον και η χαρά του θα είναι τόσο μεγάλη, που θα σας γεμίσει φιλιά και στο τέλος θα βγείτε εσείς κερδισμένη.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.