γυμναστικηΜέχρι να μετακομίσετε σε μια χώρα που ο ήλιος λάμπει 365 μέρες το χρόνο θα πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους να γυμνάσετε το σώμα σας.

Το κρύο δεν είναι αρκετός λόγος για να σταματήσετε τη γυμναστική σας, ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι να μην αφήσετε την παγωνιά να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Το κολύμπι, το beach volley και το τρέξιμο στη λιακάδα είναι σαφώς πιο ευχάριστοι τρόποι για να γυμναστεί κανείς, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί.

Και μέχρι να μετακομίσετε σε μια χώρα που ο ήλιος λάμπει 365 μέρες το χρόνο θα πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους να γυμνάσετε το σώμα σας.


1. Επενδύστε σε ένα γιόγκα mat
Ένας από καλύτερους τρόπους να γυμναστείτε εντός των τειχών το χειμώνα είναι η γιόγκα. Όποιος είδος γιόγκας κι αν επιλέγετε, μπορεί να γίνει στο σαλόνι σας με τη βοήθεια ενός κατάλληλου mat και τις συμβουλές κάποιου ειδικού. Η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης θα είναι σημαντική και θεαματική και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο ηρεμίας και ευελιξίας.

2. Γυμναστείτε με τη Cindy Crawford
Είτε επιλέξετε τα dvd γυμναστικής της Cindy Crawford, είτε μια άλλη από τις πολυάριθμες επιλογές για γυμναστική στο σπίτι με τη βοήθεια ενός γυμναστικού dvd, που σας παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, θα κάνετε μια χαρά τη γυμναστική σας, όσο ο καιρός έξω ρίχνει τον υδράργυρο. Μπορεί να μοιάζει παλιομοδίτικη προσέγγιση γυμναστικής, αλλά έχει σίγουρα αποτελέσματα και η αγορά προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.


3. Γυμναστείτε με το YouTube
Αν τα dvd γυμναστικής δεν είναι του στυλ σας, αλλά είστε περισσότερο διαδικτυακός τύπος, δοκιμάστε να αναζητήσετε στο internet βιντεάκια και συμβουλές από ειδικούς για γυμναστική στο σπίτι  και βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης. Η εποχή της πληροφορίας δεν επιτρέπει δικαιολογίες για να χάσετε τη γυμναστική σας, ακόμα και αν έξω το χιόνι έχει φτάσει το ένα μέτρο.

4. Οικιακά όργανα γυμναστικής
Υπάρχουν πολλά όργανα γυμναστικής, από βαράκια μέχρι λάστιχα ενδυνάμωσης που μαζί με την αεροβική του dvd, σας παρέχουν τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου προγράμματος γυμναστικής εντός σπιτιού. Τα μικρά όργανα γυμναστικής δεν πιάνουν χώρο, είναι οικονομικά και με τη σωστή χρήση μπορούν να γυμνάσουν μεγάλο μέρος του σώματος και να εξασφαλίσουν την καλή σας φυσική κατάσταση.

5. Ντυθείτε σαν κρεμμύδι
Αν επιμένετε να γυμναστείτε σε εξωτερικό χώρο φροντίστε τουλάχιστον να ντυθείτε σωστά, ώστε να μην επιστρέψετε άρρωστοι στο σπίτι. Ντυθείτε με πολλές στρώσεις για να έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε πάντα την ιδανική θερμοκρασία σώματος, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ρούχα και να θυμάστε να πίνετε πολύ νερό, αφού η γυμναστική σε κρύες θερμοκρασίες επιταχύνει την αφυδάτωση.

6. Δοκιμάστε κάτι καινούριο
Αν ο χειμώνας και οι χαμηλές θερμοκρασίες σας σπρώχνουν πιο βαθιά στο κρεβάτι και σας αποθαρρύνουν να συνεχίσετε τη γυμναστική σας ρουτίνα, βρείτε ένα εναλλακτικό κίνητρο για να μην παρατήσετε τελείως τη φυσική σας κατάσταση και ξεκινήστε ένα νέο τρόπο γυμναστικής. Δοκιμάστε νέους τρόπους άσκησης, παρακολουθήστε τμήματα χορού και αεροβικής που σνομπάρατε στο παρελθόν και έτσι θα ανακαλύψετε νέους τρόπους διασκέδασης και φυσικής άσκησης.


7. Επιμείνετε στο γυμναστήριο
Μπορεί να φαίνεται βαρετό σε πολλούς, αλλά έχει τη χρησιμότητά του και πολλούς λόγους ύπαρξης σε κάθε γειτονιά.  Στο γυμναστήριο θα βρείτε πολλά όργανα, ανάλογα με τη μυική ομάδα που θέλετε να δουλέψετε, ειδικούς γυμναστές που θα προτείνουν το ιδανικότερο πρόγραμμα για εσάς και θα πάρετε παράδειγμα από άλλους «συναθλητές» για να συνεχίσετε κι εσείς την προσπάθεια για ένα καλύτερο σώμα αύριο.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.