ελληνιδα μερκελΗ Αγλαΐα Γαλανού από το Ληξούρι, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τους περσινούς σεισμούς στην Κεφαλλονιά και φιλοξενήθηκε σε διεθνή Μέσα ενημέρωσης λόγω της εκπληκτικής ομοιότητάς της με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Έκκληση προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο ώστε να βρεθεί λύση του ελληνικού ζητήματος στο σημερινό Eurogroup απευθύνει η Άνγκελα Μέρκελ της Ελλάδας!
Η κυρία Αγλαΐα Γαλανού από το Ληξούρι, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τους περσινούς καταστροφικούς σεισμούς στην Κεφαλλονιά και φιλοξενήθηκε σε διεθνή Μέσα ενημέρωσης λόγω της εκπληκτικής ομοιότητάς της με την Καγκελάριο της Γερμανίας, μέσω του «protothema.gr», απευθύνεται στην Γερμανίδα πολιτικό, λέγοντας:

«Της κάνω πραγματική έκκληση, σαν αδερφή της, να μας βοηθήσει. Την παρακαλώ πολύ να δώσει τη λύση, που θα μας λυτρώσει, σήμερα». Η 53χρονη Ληξουριώτισσα έχασε τη δουλειά της στον ιππόδρομο το 2012, λόγω μνημονίου, και εκφράζει την επιθυμία της να συναντήσει την Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουν, εκτός της προφανούς ομοιότητάς τους, για τα προβλήματα, που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό αυτές οι πολιτικές.

Αυτό άλλωστε της ζητούν και οι συμπατριώτες της στο νησί. «’Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ως νησί την ομοιότητά σου’, μου λένε. Έμαθα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, συνάντησε τον σωσία του. Γιατί όχι και η κυρία Μέρκελ; Παραδέχομαι την δυναμικότητά της. Όμως είμαστε ένας περήφανος λαός και θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια».

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.