gsgΜια νέα χρονιά ξεκινάει για τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών και η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα είναι πυρετώδης.
Στο κομμάτι του βόλεϊ, υπό την εποπτεία του έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή

Μέμτσα Γεώργιου, (είναι γνωστά τα διαπιστευτήρια του στην ανάδειξη ταλέντων και στις επιτυχίες), ξεκινήσαμε την οργάνωση όλων των τμημάτων.
Φέτος εκτός από αυτόν και τον Νίκο Κυριάκου θα έχουμε στις τάξεις των προπονητών μας δύο από τις μεγαλύτερες αθλήτριες που ανέδειξε το Γρεβενιώτικο βόλεϊ και που ξεπέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας στο χώρο.
Η Γιάννα Πρώιου και η Ελένη Κολοβού θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μοιραστούν τις γνώσεις αλλά και το πάθος τους με τη νέα γενιά προσθέτοντας ποιότητα στο τμήμα βόλεϊ του ΓΣΓ.
Για τη νέα περίοδο στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (γυναικεία ομάδα, κορασίδων, πανκορασίδων) θα προστεθεί και η αντρική ομάδα που σε ένα μείγμα των νεότερων αθλητών μας με κάποιους από τους εμπειρότερους θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και στα αγόρια που αγάπουν και θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.
Οι φετινές μεγάλες απαιτήσεις οδηγούν το Δ.Σ. να ανεβάσει ρυθμούς ενώ γινονται συζητήσεις και με έναν ακόμα καταξιωμένο προπονητή προκειμένου να προστεθεί στην προπονητική μας ομάδα.
Στο στίβο επίσης ξεκινάει μια νέα χρονιά, με τον Σαράντη Μαρκόπουλο και τον Φίλιππο Καραγιάννη να εντείνουν την προσπάθεια ο σύλλογος να ανέλθει ακόμα περισσότερο μεταξύ των καλύτερων συλλόγων της χώρας.
Αναμένοντας την αποπεράτωση των έργων τοποθέτησης του ελαστικού τάπητα στο ΔΑΚ, θεωρούμε ότι η χρονιά θα είναι εξαιρετικά αποδοτικότερη και δυναμική.
Η προετοιμασία όλων των αγωνιστικών τμημάτων ξεκινάει στις 20 Αυγούστου παράλληλα με τις εγγραφές στα τμήματα υποδομής. Ανακοινώσεις για περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν εκείνες τις ημέρες.

ΓΣΓ

Star-fm.gr: Διαβάστε και: Νέος Αθλητικός Σύλλογος στα Γρεβενά με την επωνυμία «Αστέρας Γρεβενών»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.