Ελεύθερος πλέον ο Τσουμάνης, πρόταση για πόστο στην ομάδα σε Χαριστέα
ARHSΜεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στον Άρη για τον άνθρωπο που παρουσιάζεται έτοιμος να επενδύσει στην «κίτρινη» ΠΑΕ, ύστερα από τις αποκαλύψεις του Θωμά Γιώτα.

Εκείνο που έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα απαλλαγεί από τα χρέη που τη βαραίνουν, κάτι που σημαίνει την επιλογή της εκκαθάρισης και του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Αυτό είναι ένα πλάνο που θα αύξανε το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων», όμως η νέα διοίκηση του κ. Στεφανίδη έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο και περιλαμβάνει συμφωνίες με όλους τους πιστωτές, πρώην και νυν, νέα ρύθμιση με το Δημόσιο, το ΙΚΑ και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο Γαλανός φέρεται να έχε προτείνει να γίνει έλεγχος για τις προθέσεις του, ενώ θα αναλύσει τις σκέψεις του στην επικείμενη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια θα κάνει το ίδιο με στη ΚΜΑ.

Εν τω μεταξύ, σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει ο Νίκος Τσουμάνης από τον Άρη. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μπακ-χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος στις 2 Ιουνίου, με τους Θεσσαλονικείς να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 17.000 ευρώ που έχει συμφωνηθεί.

Τέλος, στη συνάντηση των βετεράνων του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό έδωσε το παρών ο Άγγελος Χαριστέας, στον οποίο προτάθηκε να συμμετέχει ως τεχνικό στέλεχος στην προσπάθεια της «επόμενης μέρας». Ο πρώην διεθνής επιθετικός φέρεται να εξετάζει πολύ προσεκτικά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά είναι σίγουρο πως θα ήθελε να αναλάβει ένα πόστο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.