Ενισχυμένος από την ψήφο των πολιτών του Βόλου, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος επιδόθηκε σε ένα απίστευτο παραλήρημα βγαλμένο από τα γήπεδα και τα μπουζούκια.

MPEOSΣε ένα «stand up comedy» μετά εκλογή του στο Δήμο Βόλου, προκαλώντας και βρίζοντας, ο Αχιλλέας Μπέος καταφέρθηκε κατά των ανθρώπων «των γραμμάτων και των τεχνών», εγκωμιάζοντας παράλληλα την Πάολα, τον Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη!

Με το αλαλάζον πλήθος να επιδίδεται στα γνωστά γηπεδικά συνθήματα ο Αχιλλέας Μπέος αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαι ο Ρουβάς, αλλά ένας από εσάς» εξαπέλυσε αήθη επίθεση στον συνυποψήφιό του, Μαργαρίτη Πατσιαντά, για τον οποίο είπε, ότι «είναι ένας άνθρωπος χωρίς αξιοπρέπεια, που αύριο η Κουμουνδούρου θα στείλει στο σπίτι του, αν και εσείς τον στείλατε από σήμερα».

Στη συνέχεια, τα έβαλε με τους καλλιτέχνες που υπέγραψαν κείμενο κατά της υποψηφιότητάς του, μίλησε για ανθρώπους των γραμμάτων και της «αρπαχτής, που πήραν εκατομμύρια από το υπουργείο Πολιτισμού» κατονομάζοντας τους Νταλάρα, Κιμούλη και Φασουλή, τους οποίους έβρισε με χυδαίο τρόπο.

Και βέβαια ο Μπέος έδωσε τον δικό του ορισμό για την τέχνη: «Για μας η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουν, αλλά ποτέ δεν πέρασαν να πάρουν τον ιδρώτα σας από το υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο κουμπάρος μου ο Καρράς, είναι πώς λέμε της Πάολας θα γίνει, είναι ο Ρέμος, ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος, αυτοί που τους πληρώνουμε εμείς», συμπλήρωσε.

Επίσης υποσχέθηκε να κάνει τον Βόλο «μια κερδοφόρα επιχείρηση», εξαγγέλλοντας «μείωση στα κοινόχρηστα (!), στα δημοτικά τέλη, στο νερό κι όχι να φορολογούμε τον κόσμο για να ζουν αυτοί πλουσιοπάροχα και του κώλ…τα εννιάμερα εμείς στον Βόλο».

Και κατέληξε ο νεοκλεγείς δήμαρχος: «θα πεθάνω για πάρτη σας». Θα μπορούσε να γίνει μεγάλη λαϊκή επιτυχία, είναι αλήθεια!

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.