Η ενδεκάδα Μίτσελ

osfp paoΧωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, αύριο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 27ης ημέρας για την Σούπερ Λίγκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των «αιωνίων» χωρίς απρόοπτα. Μοναδικοί απόντες για τον Ισπανό τεχνικό ήταν οι τραυματίες, Σιόβας και Σαβιόλα, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον δεύτερο ατομικό, αντίστοιχα.

Ο Μίτσελ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Σιόβας και Σαβιόλα.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.

Βίντεο, συμβουλές, «ντόπες» και πράσινο πλάνο για Καραϊσκάκη
Βίντεο, συμβουλές, «ντόπες» και πράσινο πλάνο για ΚαραϊσκάκηΣτην τελική ευθεία έχει μπει ο Παναθηναϊκός για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Αναστασίου να σχεδιάζει το τελικό του πλάνο με στόχο οι «πράσινοι» να φύγουν τουλάχιστον αήττητοι από το Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τις τελευταίες ημέρες έκανε αρκετή… βιντεοθεραπεία στους παίκτες του, ενώ έχει ρίξει μεγάλο βάρος και στον ψυχολογικό τομέα.

Μάλιστα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον βασικό επιθετικό της ομάδας Μάρκους Μπεργκ, υποδεικνύοντάς του να μην παρασυρθεί από το πάθος που δείχνει στο παιχνίδι.

«Κοίτα μην εκνευριστείς στο ματς και δώσεις δικαιώματα. Σε θέλω ήρεμο. Είσαι έμπειρο κι έξυπνο παιδί εσύ, κοίτα μην την πατήσουμε. Και κλοτσιές να φας, μην αντιδράσεις. Παίξε την μπάλα σου», φέρεται να είπε στον Σουηδό φορ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Αναστασίου συνέστησε προσοχή στις εκτελέσεις στημένων φάσεων των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα πριν από τη χθεσινή προπόνηση έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις αγώνων του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε… φροντιστήριο και στους πρωτάρηδες για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο Φάληρο, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας δεν έχουν ανάλογη εμπειρία.

Επίσης, εστίασε στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όπου υπήρχε ο Μήτρογλου και όλο το πλάνο του «τριφυλλιού» είχε πέσει πάνω του. Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζονται κυρίως στην τριάδα Ντομίνγκες, Κάμπελ και Ολαϊτάν, τους οποίους θέλει να «σταματήσει» ο Αναστασίου.

Για την ενδεκάδα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φέρεται να έχει καταλήξει στους 10 που θα ξεκινήσουν και να έχει δίλημμα για τον ενδέκατο ανάμεσα σε Καρέλη και Ατζαγκούν. Αν παίξει ο Κρητικός επιθετικός, το σύστημα θα είναι 4-4-2, αν ξεκινήσει ο Νιγηριανός η παράταξη των πρασίνων θα είναι 4-2-3-1. Οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο θα είναι στην άμυνα, με τον Λαγό κόφτη, τους Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς πιο μπροστά του και τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

H αποστολή

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεραπεία έκαναν οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Χουχούμης. Οι δύο τελευταίοι έχουν σφίξιμο στο δικέφαλο και στον τετρακέφαλο αντίστοιχα.
Η 20μελής αποστολή για το ματς αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Μέντες που κρίθηκε ανέτοιμος.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/3

Ξάνθη – Λεβαδειακός 4-1
Βέροια – Απόλλων Σμύρνης 1-1
Άρης – ΟΦΗ 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/3
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 15:00 NS2
Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 17:15 NS3
Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 17:15 NS2
Πανιώνιος – ΑΕΛ Καλλονής 17:15 NS4
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 19:30 NS1,

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/3
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 NS1

e-go, in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.