ΑΡΗΣ ΟΦΗΗ βαθμολογική… ανάσα για τον Άρη μπορεί να περιμένει! Οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα για την 27η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την εντός έδρας ισοπαλία της Βέροιας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας ισοπαλία για το μακεδονικό συγκρότημα, το οποίο πλέον χρειάζεται… ντεμαράζ διαρκείας στις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, κάτι που με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το α’ μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, αλλά να μην μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Ο Αρης μπήκε δυνατά και απείλησε με κάποια στημένα, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουσίδη στο 7′. Μετά το τέταρτο όμως ο ΟΦΗ ισορρόπησε το ματς και σιγά σιγά βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση.

Ο Παπάζογλου όμως ήταν πολύ απομονωμένος και οι κρητικοί απείλησαν επίσης με στημένες φάσεις. Ο Διούδης κράτησε το μηδέν στο 19′ μετά από κεφαλιά του Μακρή, ενώ ακόμα κεφαλιά, αυτή του Ζε Εντουάρντο στο 29′ πέρασε λίγο άουτ. Ο Αρης τα περίμενε όλα με τον Τάτο, που μοίραζε ωραία το παιχνίδι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις πάσες του.

Στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή με την είσοδο του Σουνά (αντί του Τσιάρα), που είχε ένα καλό σουτ-άουτ στο 51′. ωστόσο ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα και σε τρεις περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Τόσο όμως η προσπάθεια του Ζε Εντουάρντο, όσο και -κυρίως- αυτές του Παπάζογλου, που βρέθηκε δύο φορές σε πολύ ευνοϊκή θέση, σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό για ένα ακόμα ματς Διούδη.

Από την άλλη πλευρά οι κίτρινοι είχαν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία και με τον Τάτο να έχει κουραστεί δεν μπορούσα να απειλήσουν ουσιαστικά τον Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, αλλά ήταν φλύαρη, ενώ και οι κρητικοί, που είχαν οπισθοχωρήσει εντελώς στο τελευταίο 20λεπτο δεν άφηναν διαδρόμους. Ενα σουτ του Βαγγέλη, που εξουδετέρωσε εύκολα ο Φερνάντες στο 87′, ήταν ό,τι καλύτερο δημιούργησαν οι κίτρινοι στο β’ μέρος. Μοιραία η λευκή ισοπαλία ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, που φυσικά δεν βοηθάει τον Αρη.

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (68΄ Ηρακλής), Τσιάρας (46΄ Σουνάς), Κουσίδης (80΄ Ρένια), Μανιάς, Τάτος, Αγγελούδης.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Ντουντού (56΄ Κάλαϊτζιτς), Μακρής, Κουτσιανικούλης (78΄ Ροβίθης), Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης (90+2΄ Νούνιες), Παπάζογλου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.