Όνομα και... πράγμαΕπιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου ο εξαιρετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος (33’), που έφτασε τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα. Παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε η ομάδα των Ιωαννίνων, που είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Eξαιρετικοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, με απολογισμό 13 τελικές, 1 γκολ και 1 δοκάρι, έναντι μόλις τριών σουτ των παικτών του ΠΑΣ. Στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Ιωαννίνων.

Τους 40 βαθμούς έφτασε ο Ατρόμητος, που πλησίασε την δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ (παίζει την Κυριακή με την Βέροια στην Τούμπα) στους 5. «Μπλέκει» στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ο ΠΑΣ, που έχει κολλήσει στους 23.

Το ματς:

Από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος θέλησε να δείξει τις διαθέσεις του. Η χρησιμοποίηση του Ναπολεόνι σε δημιουργικό ρόλο, πίσω από τους Παπαδόπουλο και Καραμάνο, μπέρδεψε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν από τα πρώτα λεπτά να πιέζονται ασφυκτικά από τους παίκτες του Παράσχου. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ κατάφερε να βγει από την άμυνά του και να απειλήσει χάρη στις ατομικές ενέργειες του Ίλιτς.

Ο Ατρόμητος πήρε και πάλι τα ηνία ανέβασε ψηλά την άμυνά του και έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, όταν ο Παπαδόπουλος στο 22’ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Βελλίδη. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να «ζορίσουν» την αντίπαλη άμυνα και τελικά δικαιώθηκαν στο 33’, με τον «Παπ» να εκμεταλλεύεται ιδανικά το υπέροχο τακουνάκι του Καραμάνου και να γράφει το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και μετά το γκολ, όμως ο ΠΑΣ πήρε ανάσες ανεβάζοντας τις γραμμές του και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό με αυτό του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου. Η ομάδα του Παράσχου συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στον χώρο του κέντρου, όμως της έλειψε η φρεσκάδα και η άνεση στην τελική πάσα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι –λόγω και της απουσίας του Λίλα- υστερούσαν στο χώρο του κέντρου και δεν μπορούσαν να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή του Τσενάμο.

Ο καλός ρυθμός που είχε το ματς στη μεγαλύτερή του διάρκεια χάθηκε με το πέρασμα των λεπτών. Ο Ατρόμητος βλέποντας πως δεν μπορεί να φτάσει στο τέρμα που θα «σφράγιζε» την επιστροφή του στις νίκες, κατέβασε στροφές και έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΣ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πιέσει, όμως οι σέντρες από τα άκρα εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον Τσενάμο και τους αμυντικούς του, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ του ματς.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63’ Μπρίτο), Ουμπίντες, Δημούτσος (89′ Φυτανίδης), Ναπολεόνι (75′ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μπάλλας, Φάμπιο, Γεωργίου

ΠΑΣ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Μπέριος (79′ Γιάκος), Ντάσιος (54’ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (69’ Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Σκόνδρας, Χαρίσης

Διαιτητής: Γ. Δασκαλόπουλος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.