Ο Αμπέιντ στόχευσε… νίκη απέναντι στον Πλατανιά
Ο Αμπέιντ στόχευσε... νίκη απέναντι στον Πλατανιά

Την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ο Αμπεϊντ στο 40΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ των «πρασίνων» που παραμένουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Χανιώτες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου στο 83΄.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά, με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Ρισβάνη στο 12΄, δεν απείλησαν την εστία του Γιωργαλλίδη.

Μετά το 20λεπτο ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και πλησίασε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή, όμως στο 23΄ ο Βλαχοδήμος δεν ολοκλήρωσε σωστά την ωραία ατομική του ενέργεια, στο 32΄ ο Καπίνο βγήκε γρήγορα και έκοψε τον Τόρες, ενώ στο 38΄ ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε την κεφαλιά του Τόρες.
Το γκολ του αγώνα:

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0 το HL 21η αγωνιστική από greeksuperleague

Κόντρα, όμως στη ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 40΄. Ο Κλωναρίδης από αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Γιωργαλλίδης έδιωξε προσωρινά, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Αμπεϊντ, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε τον έλεγχο σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, αδυνατούσε όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Μία κεφαλιά του Τόρες στο 65΄ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Μπέλιτς στο 80΄.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς στο 82΄, όταν ο Καρέλης πέταξε την μπάλα στον Αμπεϊντ, αυτός την «τσίμπησε» προ του Γιωργαλλίδη, αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βλαχοδήμος, επειδή συνέχισε μία φάση στην οποία είχε υποδειχθεί οφσάιντ. Στο 84΄ ο Αμπεϊντ και πάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά νικήθηκε από τον Γιωργαλλίδη και το σφύριγμα της λήξης βρήκε το «τριφύλλι» να παίρνει δύσκολα τους τρεις βαθμούς.


Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0 το HL 21η αγωνιστική από greeksuperleague

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μπεργκ – Καζναφέρης, Βλαχοδήμος, Φαϊσκα, Σιώπης

Κόκκινη: Βλαχοδήμος (2η κίτρινη, 83΄)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (73΄ Καρέλης), Λαγός (57΄ Μπαϊράμι), Μπεργκ, Ζέκα, Αμπεϊντ, Μαρινάκης (68΄ Κουτρουμπής), Νάνο, Ρισβάνης, Πράνιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Τόρες, Κάταϊ (71΄ Μπέλιτς), Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Καζναφέρης (78΄ Σιώπης), Γουνδουλάκης (85΄ Σιαλμάς), Ινκούμ, Φαϊσκα, Τετέ

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.