Εκτός διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 o Β. Ecclestone μετά από την παραπομπή του σε δίκη

Στην παραίτηση του B. Ecclestone από τη θέση του επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 οδήγησε η απόφαση των γερμανικών αρχών να παραπέμψουν σε δίκη τον Βρετανό για υπόθεση δωροδοκίας που σχετίζεται με τη μεταβίβαση μετοχών της Formula 1 το 2006.

“Μετά από συζητήσεις με το συμβούλιο, ο B. Ecclestone πρότεινε και το συμβούλιο αποδέχθηκε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, δεν θα κατέχει τη θέση του προέδρου. Ως εκ τούτου, εκχωρεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του, μέχρι η υπόθεση να ξεκαθαριστεί”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συμβουλίου.

Παρά το γεγονός ότι ο B. Ecclestone παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα, θα εξακολουθεί να διοικεί τη Formula 1, με την αυστηρότερη επίβλεψη του διοικητικού συμβουλίου.

Άλλωστε, ο B. Ecclestone διαβεβαίωσε τα μέλη του διοικητικό συμβούλιο της Formula 1 για την αθωότητά του, την οποία και θα υπερασπιστεί με σθένος στη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου.

auto.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.