Νίκη με ανατροπή
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανθρακικού με 3-1, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Εμπόου, αλλά ο Παναιτωλικός αντέδρασε και γύρισε το ματς με τα δύο γκολ του Θεοδωρίδη (52′ και 83′), ενώ το τέρμα του Νταλμά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Αγρινίου που παραμένει αήττητη στην έδρα της.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για την ομάδα της Κομοτηνής. Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του ο Πανθρακικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» το γήπεδο. Συγκεκριμένα μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εμπόου έπιασε κεφαλιά από κοντά και δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης έγραψε το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού. Το γκολ αυτό «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων.

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να συνέλθουν οι παίκτες του Παναιτωλικού. Το έκαναν όμως και μετά το πρώτο 25λεπτο άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Σέρεμετ. Μάλιστα αν είχε μεγαλύτερη τύχη και ψυχραιμία θα μπορούσε η γηπεδούχος ομάδας να ισοφαρίσει.

Στο 40′ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Παναιτωλικός. Τότε ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Σέρεμετ απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκόλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σέρεμετ, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος να φθάσει στην ισοφάριση. Από το πρώτο λεπτό άρχισε να πιέζει την άμυνα του Πανθρακικού και πολύ γρήγορα δικαιώθηκε. Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το γκολ, όταν ο Θεοδωρίδης με δυνατό συρτό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Σέρεμετ και ξεσήκωσε τις κερκίδες. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας πλέον για το γκολ της νίκης.

Στο 67ο λεπτό ο Παναιτωλικός έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του Πανθρακικού, τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Πανθρακικού απομάκρυναν την μπάλα μετά από κοντινό σουτ του Καμαρά. Η πίεση συνεχίστηκε και η προσπάθεια καρποφόρησε και πάλι από το αριστερό πόδι του Γιώργου Θεοδωρίδη.

Ο έμπειρος μέσος λύτρωσε τους γηπεδούχους, καθώς στο 83ο λεπτό μ’ εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε και πάλι τον Σέρεμετ και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του. Το παιχνίδι έκλεισε με το γκολ του Νταλμά, με κοντινό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Πανθρακικός για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Ο διαιτητής, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σίλβα Τζούνιορ, Μπούντιμιρ, Στεφανάκο (στον πάγκο), Νταλμά – Ντιόγκο, Χασομέρη, Σέρεμετ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Γκόλιας (65′ Νταλμά), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Σίλβα Τζούνιορ (74′ Γοδόι), Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (78′ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι.

Πανθρακικός (Ακης Μάντζιος) : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπόου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (86′ Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (56′ Χασομέρης).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.