ΘεσσαλονίκηΜια απίστευτη κομπίνα σε βάρος έξι ιερέων έστησε ένας 55χρονος στη Θεσσαλονίκη αλλά γνώρισε τη… “Θεία Δίκη” καθώς μπορεί να αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει πιο πολύ όμως τον επίγειο εκπρόσωπο Του…

Οπως γράφει το ThessToday ο 55χρονος αφού “βάφτισε” τον εαυτό του “Αστυνομικό” τον έχρισε και “Διευθυντή” της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια τηλεφωνούσε στους κληρικούς, Ιερών Ναών της Θεσσαλονίκης και εκμεταλλευόμενος το…”αξίωμα” του ζητούσε τη βοήθεια τους. Μάλιστα για τους πείσει έλεγε πως τα χρήματα τα οποία προσπαθούσε να συγκεντρώσει ήταν για να πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις κάποιο οικείο του πρόσωπο.

Ο δράστης κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά το ποσό των 270 ευρώ μέχρι που ένας ιερέας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πήρε χαμπάρι την απάτη και κατήγγειλε το γεγονός στην πραγματική Αστυνομία.

Ο…”Αστυνομικός Διευθυντής” πραγματοποίησε το όνειρο του πάντως μιας και βρέθηκε στο…”φυσικό” του περιβάλλον την Γ.Α.Δ.Θ. Σημειώνεται ότι ο 55χρονος είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για απόπειρα απάτης σε βάρος κληρικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν κι άλλων παθόντων.

thesstoday

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.