Έκτακτα μέτρα ύστερα από πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής – Ενημερώθηκε ο υπουργός κ. Ν. Δένδιας

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για χτύπημα εναντίον αστυνομικού στόχουΝέος «κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας με τον φόβο αιματηρής ένοπλης επίθεσης εναντίον αστυνομικού στόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» σήμανε κινητοποίηση ύστερα από πληροφορίες που συγκέντρωσε τις τελευταίες ώρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι οποίες θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστες. Σχετική ενημέρωση φέρεται να έχει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.

Όπως προκύπτει από περαιτέρω ροή πληροφοριών ο «συναγερμός» στην Αστυνομία δεν προέρχεται μόνο από κατηγορίες εναντίον αξιωματικών που περιέχονται στην προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και από άλλες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και ευρήματα από παράλληλες έρευνες.

Ήδη έχουν ζητηθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικούς στόχους και υπάρχει κατάσταση γενικής επιφυλακής. Σημειώνεται ότι παρόμοιος συναγερμός είχε υπάρξει και προ διμήνου και οι αστυνομικές πηγές φέρεται να επαληθεύθηκαν από την αιματηρή επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

 

 

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.