Αυτοκτόνησε πολύτεκνος πατέρας στη βεράντα του σπιτιού του

Καρδίτσα: Αυτοκτόνησε η κόρη γνωστού επιχειρηματία - Την βρήκαν νεκρή στο δωμάτιό της!Ο σπαραγμός της μητέρας της ξεσήκωσε τη γειτονιά – Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο πριν η οικογένεια καθίσει στο μεσημεριανό τραπέζι…

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καρδίτσας από τον θάνατο μιας 22χρονης κοπέλας. Η αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε τέρμα στη ζωή της μέσα στο σπίτι της και βρέθηκε απαγχονισμένη το μεσημέρι της Κυριακής (17-11-2013) από τη μητέρα της στο δωμάτιό της.

Η 22χρονη ήταν κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης και ο θάνατός της μονοπωλεί τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία.


Αυτοκτόνησε πολύτεκνος πατέρας στη βεράντα του σπιτιού του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ιτέα Φωκίδας, από μια ακόμη αυτοκτονία, αυτή τη φορά ενός πολύτεκνου πατέρα. Τον άτυχο 43χρονο βρήκε το πρωί η αδελφή του κρεμασμένο στη βεράντα του σπιτιού του. Για σχοινί είχε χρησιμοποιήσει έναν ιμάντα που έδεσε στα κάγκελα της βεράντας για να βάλει τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο στη ζωή του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 43χρονος πατέρας 4 μικρών παιδιών τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος και έκανε, που και που, κάποιο μεροκάματο όπου έβρισκε. Τις τελευταίες μέρες, συγγενείς και φίλοι τον έβλεπαν βυθισμένο στην απελπισία, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.