Α(σόβαρη) Ε(κνευρισμένη) Κ(ακή)
Ο Ατρόμητος είχε το... άστρο, η Τρίπολη έμεινε με το «Χ»Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λιγκ. Σε ένα «χορταστικό» 2-2, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με τον Ούμπιντες και πήραν την ισοπαλία στο 90′ με τον Μπρίτο, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 41′ με τον Ντε Μπλάσις και προηγήθηκαν, χάρη στο τέρμα του Εντό στο 86ο λεπτό.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Ούμπιντες πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χερνάντες, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, με καλύτερη φάση αυτήν του 17ου λεπτού, όταν ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπαράλες από πλεονεκτική θέση.

Στο 28′ ο διεθνής τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα απ το δυνατό σουτ του Ντε Μπλάσις, ο οποίος στο 41′ και μετά από κόρνερ του Καράσκο, ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά. Μάλιστα στο 45′ λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή, αλλά ο Πίτου Γκαρσία απέκρουσε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Εντο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν ανοικτά με στόχο την νίκη. Στο 59′ ο Καραγκούνης σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Χερνάντες, ενώ 11 λεπτά αργότερα ο Ναβάρο έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Ουσέρο έπιασε στην κίνηση «βολ πλανέ» στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

Οσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για το γκολ και στο 82` έφτασαν πολύ κοντά, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την «σκαστή» κεφαλιά του Μπαράλες. Τελικά οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να σκοράρουν και να «αγγίξουν» την νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Εντό, στο 86ο λεπτό, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ωστόσο, ο Μπρίτο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έναν σπουδαίο βαθμό στους Περιστεριώτες.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Πιπίνης, Ουσέρο, Ναβάρο – Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντες, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος (77` Χουάνμα), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (90` Κοντοές), Εντό, Καράσκο (63` Γκρατσίνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου (64` Μπρίτο), Ναπολεόνι (85` Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (72` Γεωργίου), Ούμπιντες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.