Κακή απόδοση και ισοπαλία για την ΑΕΚ με τον ΑΟ ΠεριστερίουΤους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχασε η ΑΕΚ, καθώς στο ματς της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής αναγκάστηκε δύο φορές να διακόψει για λίγα λεπτά την αναμέτρηση, καθώς στο 56′ και το 75′ ο βοηθός δέχθηκε «βροχή» αντικειμένων από οπαδούς της ΑΕΚ, για υποδείξεις του.

Στο 27′ ακρυρώθηκε γκολ της «Ένωσης», καθώς ο σκόρερ Πόποβιτς υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ, ενώ στο 36′ ο Ντακόλ είχε κεφαλιά στο δοκάρι.


ΑΟ Περιστερίου-ΑΕΚ: 0-0 (highlights) από Super-Ball

Ο διαιτητής Βάτσιος(Δυτικής Αττικής) με τις αποφάσεις του αδίκησε την ΑΕΚ.

Κίτρινες: Χέλμης, Γροντής.

ΑΟ Περιστερίου: Ψύχος, Βασιλόγλου, Συμεωνίδης, Πλέστης Π., Ποστόλης,  Πλέστης Χρ.(90′ Παναγόπουλος), Χέλμης, Μπέλης(46′ Παναγάκης), Χρόνης, Μπούσιος, Συράκος(86′ Σαμπράκος).

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς(70′ Αργυρίου), Τσιρίλο, Ρόβας(90′ Τσεβάς), Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής(87′ Καζβιρόπουλος), Ντακόλ, Πλατέλας.

δολ, in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.