Ιγκόρ και… ξερόςΣπουδαία νίκη, με σκορ 1-0, πήρε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή απέναντι στη Βέροια, με τον Ιγκόρ (42’) να τον «λυτρώνει» για ακόμη μία φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το τέταρτο τέρμα του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου φορ έδωσε μεγάλη «ανάσα» στην ομάδα του Άκη Μάντζιου που έφτασε τους 8 βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές, αφήνοντας με τρεις λιγότερους τη «βασίλισσα του Βορρά» και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Εξαιρετικό στη μεγαλύτερή του διάρκεια το παιχνίδι, που είχε γρήγορο και καλό ρυθμό. Έλειψαν οι τελικές προσπάθειες από την ομάδα του Τον Κάανεν, που έδειξε πως δεν έχει καταλήξει ακόμη στον βασικό κορμό που θα απαρτίζει την ομάδα του.

Άκρως αποτελεσματική η ομάδα της Κομοτηνής, που έφερε το ματς στα μέτρα της και πήρε το «τρίποντο» χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του 33χρονου, Ιγκόρ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Βέροια, λόγω της αποβολή του Μπάρμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό.
Το ματς:

Την… εκτέλεσε

Με ιδιαίτερη όρεξη μπήκαν στο γήπεδο και οι δύο ομάδες. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι ήταν γρήγορο και ανοιχτό, ωστόσο, ούτε ο Πανθρακικός αλλά ούτε και η Βέροια κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Με το πέρασμα των λεπτών ο ρυθμός έπεσε με τη Βέροια να παίρνει, κατά κύριο λόγο, την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί με τους Μπαργκάν, Μπεν και Καλτσά να δημιουργήσουν ρήγματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάντζιου προσπάθησε με συντηρητικό τρόπο να φτάσει στο γκολ σημαδεύοντας με σέντρες τον Ιγκόρ. Τελικά σε μία από αυτές ο… συνήθης ύποπτος για την ομάδα της Κομοτηνής έκανε το καθήκον του και έστειλε τον Πανθρακικό με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Χαλαρά…

Το ανοιχτό παιχνίδι συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει το δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και η Βέροια, μοιραία, αναζητούσε το γκολ που θα ισορροπούσε το ματς. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχαν τον έλεγχο, όμως αδυνατούσαν να ρίξουν τον ρυθμό και να κρατήσουν μπάλα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βέροια, που με γρήγορες επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια έφερνε τη μπάλα κοντά στην εστία του Σέρεμετ, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το φινάλε και να φτάσουν στην δεύτερή τους νίκη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Πανθρακικός – Βέροια για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος):
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90’ Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77’ Εμπόου), Τζάνης, Χρήστου (65’ Ζεκίνια)

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Πόποβιτς, Ζος, Τριανταφύλλου

Βέροια (Τον Κάανεν):
Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84’ Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74’ Όστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46’ Σιόντης)

Στον πάγκο: Λόπεζ, Βεργώνης, Μάνος, Αποστολόπουλος

Διαιτητής:
Γ. Κύζας

Γήπεδο: Δ.Α.Κ Κομοτηνής

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.