Έτσι... ΠΑΣ μπροστά!Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγώνες, χωρίς νίκη, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Χρυσός» σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 11′, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι. Για τους Βοιωτούς ο Ορτένγκα (60′), για τους Γιαννιώτες ο Ντε Βινσέντι (54′).
Το ματς
Ο Λεβαδειακός –όντας και γηπεδούχος- μπήκε… φουριόζος. Κι όταν λέμε φουριόζος, εννοούμε πως μόλις στο 11’ πήρε… κεφάλι στο σκορ! Ο Ορτένγκα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαμπρόπουλος μέσα στην «καρδιά» της γιαννιώτικης άμυνας, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ο ΠΑΣ δεν ήταν σε καλή κατάσταση και οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να το επωφεληθούν περαιτέρω, αλλά κάτι οι λάθος επιλογές στην τελική πάσα, κάτι η αδύναμη κεφαλιά του Μάντζιου, δεν τους το… επέτρεψαν.

Μετά το 25’ σιγά-σιγά, οι Γιαννιώτες άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους. Και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά στο 32’ ο Ίλιτς δεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Ντε Βινσέντι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, απέναντι στον Στρατηλάτη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους «πράσινους» να έχουν δικαίως το προβάδισμα.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση και παράλληλα ο Ντε Βινσέντι το γκολ της αγωνιστικής! Στο 53’ έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Στρατηλάτη. Κι ο Λεβαδειακός «απάντησε», αλλά με τον ίδιο σκληρό και μάλιστα χειρότερο τρόπο, δεν κατάφερε να διπλασίασει τα τέρματά του.

Ο Μάντζιος έκανε ωραία κίνηση, πάσαρε στον Ορένγκα, όμως η κεφαλιά του τελευταίου χτύπησε στο δοκάρι του Βελλίδη. Και σαν μην έφτανε αυτό, στην εξέλιξη της φάσης, ο Καπό μόνος και προ κενής εστίας… κατάφερε να στείλει ψηλά άουτ την μπάλα! Στο 69’ ο Έλληνας επιθετικός σπατάλησε νέα πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ούτως ώστε να κλειδώσει τη νίκη. Κι αυτό διότι καθυστέρησε πολύ, προτίμησε να μην πασάρει στους συμπαίκτες του και το τελείωμά του ήταν κακό. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν έκρυβαν κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση, με τον Λεβαδειακό να κρατά εύκολα το 1-0 στο τέλος και να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Ροντρίγκο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46’ Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτένγκα (76’ Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67’ Ροτζέριο), Κάντζι

Στον πάγκο: Πρζιρόφσκι, Μάγκας, Ιωαννίδης, Μπούστο

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (52’ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Βίλα, Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Στρουνά, Κρητικός, Αυγενικού, Μπέριος, Κεϊτά

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.