Ο Μητσοτάκης πόσταρε φωτογραφία του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο πριν από 86 χρόνια [εικόνες]Αργησε να ανακαλύψει το Facebook ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά τώρα που το έμαθε αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενεργός χρήστης. Ο πρώην πρωθυπουργός ανέβασε δύο φωτογραφίες του από το ίδιο σημείο με 86 χρόνια διαφορά. Στην πρώτη είναι παιδί και δίπλα του είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η λεζάντα ανήκει στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη: «Δύο φωτογραφίες από το ίδιο μπαλκόνι στη Γαλαρία, το πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα των Χανίων με απόσταση 86 χρόνων. Η πρώτη το 1927 με τον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο και τον ανιψιό του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (διακρίνεται σε παιδική ηλικία όρθιος μπροστά του), η οποία τραβήχτηκε την περίοδο των επτά μηνών κατά την οποία ο Ελευθέριος Βενιζέλος διέμεινε στην κατοικία της οικογενείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν χρειάστηκε να επισκευάσει τη δική του κατοικία του στα Χανιά. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν αδελφός της γιαγιάς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, της Κατίνγκως.H δεύτερη πριν από λίγες ημέρες στη βάφτιση του μικρανιψιού του Λευτέρη, γιού της Αφροδίτης Μητσοτάκη, μαζί και με άλλα μέλη της οικογένειάς του»

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.