Οι κρίσιμες μαρτυρίες από δύο κοπέλες -φίλες του άτυχου νέου- για το τι συνέβη την ημέρα του μοιραίου συμβάντος

Η μαρτυρία της 19χρονης κολλητής φίλης του Θανάση Καναούτη που ήταν μαζί του στο τρόλεϊ εκείνο το μοιραίο βράδυ πραγματικά προκαλεί σοκ! Η ίδια περιγράφει καρέ-καρέ την αντιπαράθεση που είχε ο φίλος της με τον ελεγκτή και όλα δείχνουν πως πρόκειται για πραγματική βεντέτα αφού ο ελεγκτής είχε βάλει στο μάτι τον 19χρονο από ενα παρόμοιο περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους πριν περίπου ένα χρόνο και στο οποίο η ίδια συμπτωματικά ήταν και πάλι παρούσα.

Καρέ – καρέ όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης
Σύμφωνα με όσα διηγείται η ίδια, “τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης… Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα (μέλος της παρέας) κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει – Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; – Καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτός που είχαμε δει πάλι περσι τον Μάη”. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας “Χωρίς να έχει κάνει κάποιον έλεγχο πριν, βρισκόταν απλά σε συζήτηση με τον οδηγό, ήρθε πήρε το Θανάση τραβόντας από την μπλούζα και του λέει – Θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς“.

Η 19χρονη φίλη του Θανάση δηλώνει σίγουρη πως μεταξύ τους υπήρχε κάποιο είδος βεντέτας προσθέτοντας πως αυτό φαινόταν από το ειρωνικό ύφος που είχε ο 29χρονος ελεγκτής καθώς και από το γεγονός ότι θυμόταν τον Θανάση που είχε συνατήσει πριν από ένα χρόνο και 3 μήνες και πάλι χωρίς εισιτήριο στο τρόλεϊ και τότε σύμφωνα με την ίδια ο διαπληκτισμός δεν ήταν και πάλι μόνο φραστικός αλλά ο ελεγκτής είχε σκίσει τη μπλούζα του 19χρονου παιδιού.

Η 19χρονη φίλη του Θανάση μαζί με την άλλη κοπέλα της παρέας κατέβηκαν από το τρόλεϊ και περίμεναν πως θα ακολουθούσε και ο Θανάσης, τελειώνοντας το θέμα εκεί. Όμως όπως περιγράφει η ίδια κοπέλα όταν ο Θανάσης πήγε να κατέβει από το τρόλεϊ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του παιδιού και τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο.

“Ξεκινάνε να σπρώχονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα… και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία ” δηλώνει η ίδια.

Η μαρτυρία της 19χρονης κοπέλας αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση ενώ στο μεταξύ η πραγματογνωμοσύνη συνεχίζεται.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.