Ροζ φυλακή

Καζανόβας με ριγέ είχε χαρέμι από δεσμοφύλακες
Ο Τέιβον Ουάιτ, γνωστός στους φίλους του ως «Μπουλντόγκ», περνούσε ζωή χαρισάμενη στη φυλακή: Κέρδιζε πάνω από 15.000 δολάρια το μήνα από τη σπείρα που είχε συστήσει, στην οποία συμμετείχε μάλιστα και ένα «χαρέμι από δεσμοφύλακες». Τέσσερις γυναίκες σωφρονιστικοί υπάλληλοι έμειναν μάλιστα έγκυες και γέννησαν τα παιδιά του.

Ο Μπουλντόγκ, ο οποίος εκτίει ποινή 20 ετών σε φυλακή της Βαλτιμόρης, έχοντας δηλώσει ένοχος για απόπειρα φόνου, είχε συστήσει σπείρα που έβαζε λαθραία στη φυλακή κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικά και άλλα παράνομα προϊόντα.

Ακόμα έξι κρατούμενοι, καθώς και 13 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα. Αρκετές υπάλληλοι φαίνεται ότι είχαν γίνει ερωμένες του Ουάιτ, σε αυτό που η εφημερίδα Baltimore City Paper ονομάζει «χαρέμι δεσμοφυλάκων».

Τέσσερις δεσμοφύλακες είχαν αποκτήσει παιδιά με τον κρατούμενο και δύο από αυτές είχαν κάνει τατουάζ το όνομά τους στο λαιμό και τον καρπό.

Αυτή την εβδομάδα, ο Μπουλντόγκ παραδέχτηκε την ενοχή του για τη σπείρα.

Δεδομένου εξάλλου ότι περνούσε ζωή και κότα, δεν θα είχε λόγο να δηλώσει αθώος…

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.