Μια αγγλική εταιρεία κάνει πιο… προσιτό το «λευκό πύραυλο»

Ενοικίαση μιας Bugatti Veyron με 19.000 ευρώ τη μέραΤο όνειρό σας είναι να οδηγήσετε μοναδικά supercars, όπως μια Bugatti Veyron; Τότε υπάρχει ο χώρος που σας νοικιάζει ένα τέτοιο αυτοκίνητο για 19.000 ευρώ τη μέρα ή 52.000 ευρώ για ένα Σ/Κ.

Δεν υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να αγοράσουν μια λευκή Bugatti Veyron, όπως αυτή που εικονίζεται, όμως τώρα μια αγγλική εταιρεία… κάνει πιο προσιτό αυτό το υπεραυτοκίνητο, αφού δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν και μπορούν οικονομικά να νοικιάσουν το εν λόγω μοντέλο για μια ημέρα, έναντι 19.000 ευρώ ή για ένα Σαββατοκύριακο έναντι 52.000 ευρώ!

Η συγκεκριμένη εταιρεία πέρα από αυτό τον «λευκό πύραυλο», στο παρελθόν έχει διαθέσει κι άλλες Bugatti Veyron special editions, όπως την 300η «χρυσή» 16.4, που πουλήθηκε σε έναν πελάτη στην Ευρώπη.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Bugatti Veyron «φορά» ένα 8λιτρο μοτέρ 16 κυλίνδρων, που αποδίδουν τους περίφημους 1.000 ίππους και τα 1.250 Nm ροπής, απαιτώντας γι αυτό το εκπληκτικό αμάξωμα μόλις 2,5 δλ. για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση και να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 407 χλμ./ώρα.

Τέλος, στο «κατάστημα» αυτό, αν η Veyron σας φαίνεται κάπως ακριβή, θα βρείτε να νοικιάσετε μια Ferrari Enzo για 9.300 ευρώ τη μέρα ή 27.700 το Σ/Κ και μια SLR McLaren για 2.300 ευρώ ή 6.700 αντίστοιχα. Επιπλέον διατίθενται για διάφορες περιστάσεις, μια Lamborghini Murcielago, μια Aston Martin V8 Vantage και μια Rolls-Royce Phantom.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.