ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

«Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο π…στης. Θαύμα παιδιά, σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε!», «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», «κου…λα Μέρκελ, δεν θα μας καταστρέψεις την Ελλάδα»…

Απευθυνόμενος με ατυχέστατο τρόπο στον… επαναστατικό ψυχισμό των θαυμαστών του, οι οποίοι συνέρρευσαν κατά εκατοντάδες για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού στην Ψαρού της Μυκόνου, ο Αντώνης Ρέμος «κατάφερε» να βάλει την Ελλάδα στα πρωτοσέλιδα του γερμανικού αλλά και του διεθνούς Τύπου, συγκεντρώνοντας αρνητικά σχόλια.

Την ώρα που εκατομμύρια Ελληνες δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης αντιμέτωποι με την ασφυκτική λιτότητα και την καλπάζουσα ανεργία, το πάρτι-συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο περίφημο beach-restaurant Nammos, την περασμένη Κυριακή, εξελίχθηκε σε… μνημείο πρόκλησης, όχι μόνο λόγω της σκανδαλώδους σπατάλης στην οποία επιδόθηκαν πολλοί παρευρισκόμενοι αλλά και εξαιτίας του «διαγγέλματος Ρέμου», το οποίο ήταν διανθισμένο με ευτελείς αναφορές στην αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.

Γλέντι μέχρι πρωίας

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

Οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται πως από το 2009 που ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του συναυλίες στη Μύκονο η φετινή ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη και σίγουρα η πιο χλιδάτη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι θαμώνες με «βαριά» πορτοφόλια… κατέθεσαν στα πόδια του τραγουδιστή κιβώτια με πανάκριβες σαμπάνιες Moet & Chandon και Dom Perignon. Ανοίχτηκαν περισσότερες από 300 τέτοιες φιάλες, δεκάδες magnum μπουκάλια βότκας Belvedere και κρασιών, ενώ 1.500 άτομα γλέντησαν με αμείωτο κέφι μέχρι τις 6 τα ξημερώματα.

Το τίμημα για όσους έκαναν κράτηση σε τραπέζι ήταν 180 ευρώ το άτομο, ποσό που κάλυπτε φαγητό και ένα ποτήρι σαμπάνια, όχι όμως και τα ποτά. Το αλκοόλ έρρεε χωρίς… μέτρο, τα σφηνοπότηρα μοιράζονταν μέσα από κουβάδες, οι σαμπάνιες μεταφέρονταν σε καροτσάκια, ενώ για άλλη μια φορά σημειώθηκαν παρεξηγήσεις για τις κρατήσεις των τραπεζιών.

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

Μια σειρά από πυροτεχνήματα συμπλήρωσαν το «καυτό» σκηνικό και το όνομα του Nammos γράφτηκε με λέιζερ στον ουρανό μαζί με αποθεωτικά συνθήματα για τον Α. Ρέμο, όπως το «Ο κόσμος είναι δικός σου», το οποίο εύκολα μπορούσε κανείς να επαληθεύσει τσεκάροντας το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να ακούσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Για άλλη μια χρονιά, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, σελέμπριτι, αλλά και VIP τουρίστες που ήθελαν να βιώσουν το πιο ξακουστό event της Μυκόνου, συνωστίσθηκαν στα τραπέζια του Nammos. Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχώρισαν ήταν οι Α. Αγλούπας, Ν. Μαρτίνος, Σ. Κομινάκης, Σ. Κόκκαλης Τζούνιορ, Αλ. Τσακίρης, Ιω. Χατζηπατέρας, ο Παύλος Γ. Βαρδινογιάννης, Κ. Πηλαδάκης, Γ. Μαλούχος, Στ. Τσακίρης, Π. Φιλιππίδης, Μ. Βερνίκου, Μ. Καμπουρίδης, Αλιόσα Γκρίσιν, Σ. Μύρτας, Β. Μιχαήλ, Χρ. Αλούπη, Μ. Τόμιτς, Ε. Λιάφου, Χρ. Παππά, Τόνια Σωτηροπούλου κ.ά.

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συναυλία γίνεται αντικείμενο επικρίσεων. Πριν από μερικά χρόνια, ο ιδιοκτήτης του Nammos είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο που ακουμπούσε τα 4 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή. Η υπόθεση αφορά στη συναυλία που έδωσε ο Ρέμος στο μαγαζί το 2009. Ο έλεγχος που διενήργησαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (εισιτήρια, αποδείξεις ταμειακών μηχανών), με συνέπεια στα βιβλία της εταιρείας να μην εμφανίζεται κανένα έσοδο.

Εκτοτε η ιστορία άγγιξε τα όρια του θρύλου, «αναγκάζοντας» ουσιαστικά το ΣΔΟΕ να κάνει την περασμένη Κυριακή διπλή έφοδο στο Nammos. Ωστόσο, αυτήν τη φορά ο ενδελεχής έλεγχος δεν έβγαλε «λαβράκι», αφού οι αποδείξεις συμφωνούσαν απόλυτα με τα εισιτήρια εισόδου και τα ποτά που καταναλώθηκαν, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τζίρο που ξεπέρασε τις 400.000 ευρώ.

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

Τα… παρατράγουδα
Ο έλεγχος στο λιμάνι φρέναρε το φορτηγό με τα γαρίφαλα

Ενα γεγονός, το οποίο ξένισε πολλούς παρευρισκομένους στο Nammos, ήταν η έλλειψη γαρίφαλων που στέρησε από τους μερακλήδες τη δυνατότητα ενός εκτονωτικού λουλουδοπόλεμου. Το μυστικό της απρόσμενης αυτής εξέλιξης κρύβεται σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Κυριακής στο λιμάνι της Μυκόνου.

Ο λόγος για το φορτηγό που ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά φορτωμένο με γαρίφαλα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του… Κι αυτό διότι έπειτα από έλεγχο του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν τα απαραίτητα παραστατικά και το φορτίο καθηλώθηκε στο λιμάνι. Αυτό, φυσικά, δεν πτόησε τους φαν του Ρέμου, οι οποίοι αντικατέστησαν τα γαρίφαλα με σαμπάνιες… στέλνοντας κιβώτια με Moet & Chandon στην πίστα αντί για λουλούδια. Αμέτρητα μπουκάλια ανοίγονταν και καταναλώνονταν επί τόπου, ενώ άλλα αποσύρονταν από τη σκηνή χωρίς καν να έχουν ανοιχθεί, ενώ βέβαια είχαν χρεωθεί κανονικά στον αποστολέα τους. Κάποια στιγμή στα πόδια του γνωστού τραγουδιστή σχηματίστηκε ένας λόφος από κιβώτια και μπουκάλια. Και όταν οι Moet & Chandon τελείωσαν, στη μάχη μπήκαν οι εξίσου πανάκριβες Dom Perignon…

Σαμπάνια & προκλήσεις στο τσίρκο της Μυκόνου

OTAN ANAΨE TO KEΦΙ
Ολονύχτια… μάχη με σαμπάνιες των 25.000€

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην πλωτή σκηνή του Nammos δίνοντας το έναυσμα για το πολύωρο γλέντι που ακολούθησε. Μόλις το κέφι άναψε, ένας γνωστός επιχειρηματίας και ένας ισχυρός εφοπλιστής συναγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στο… άνοιγμα της σαμπάνιας. Τελικά νικητής στα… σημεία αναδείχθηκε ο εφοπλιστής, ανοίγοντας μια 15λιτρη Moet & Chandon κόστους 25.000 ευρώ…

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν και ο πάμπλουτος Τούρκος Σερντάρ Μπιλγκιλί, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο τον κατασκευών, της ενέργειας και των ξενοδοχείων. Ο Ρέμος του αφιέρωσε αρκετά τραγούδια του, αφού ξέρει ότι πρόκειται για μεγάλο θαυμαστή του. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του τραγούδησε και το happy birthday, ενώ στο τραπέζι κατέφθασε μια μεγάλη τούρτα-έκπληξη που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Nammos γιατί ο Τούρκος μεγιστάνας είχε γενέθλια.

Παρούσα στη βραδιά ήταν και η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, η οποία πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο.

Η διάσημη Κολομβιανή σταρ, πέρα από τα κολακευτικά σχόλια και τις αφιερώσεις του Αντώνη Ρέμου, δέχτηκε μια σειρά από κεράσματα από τα γειτονικά τραπέζια που της έστελναν συνεχώς σαμπάνιες. Μάλιστα λίγο αργότερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από τη βραδιά…

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.