ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΡΕΜΟΥ

Μπακογιάννη προς Bild: Μην αδικείτε 10 εκατ. Ελληνες για 20 ζάμπλουτους Μήνυμα προς την εφημερίδα Bild για τα όσα έγραψε την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο, έστειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της στο twitter γράφει: «Προς Bild: 10εκ Έλληνες που υποφέρουν δεν πρέπει να αδικούνται από 20 “ζάμπλουτους” που απλώς επιβεβαιώνουν τον ανύπαρκτο εαυτό τους».

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ,  ίδιο ακριβώς μήνυμα έχει αναρτήσει και στα γερμανικά (Fur die Bild: Zwanzig protzige Neureiche hat jede Gesellschaft, aber, unter der Krise, leiden keine zwanzig sondern zehn Millionen Griechen!).

Yπενθυμίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα σε δημοσίευμά της με αφορμή το πάρτι χλιδής στη Μύκονο και τις ύβρεις του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έγραφε: «Εκτροχιάστηκε Ελληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.