Το NBC θα προβάλλει μίνι σειρά τετράωρης διάρκειας με την Νταϊάν Λέιν στο ρόλο της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην πρώτης κυρίας

Τώρα... και τηλεοπτική Χίλαρι ΚλίντονΤο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC έχει προγραμματίσει να προβάλλει μίνι σειρά τετράωρης διάρκειας, με πρωταγωνίστρια την Νταϊάν Λέιν στο ρόλο της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην πρώτης κυρίας Χίλαρι Κλίντον.

Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, εξήγησε ο διευθυντής προγράμματος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ.

Η μίνι σειρά «Χίλαρι» για την πρώην –και πιθανόν μελλοντική– προεδρική υποψήφιο «θα αφηγείται τη ζωή της Κλίντον ως μητέρα, πολιτικός και μέλος της κυβέρνησης», ανέφερε το NBC.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2015, προτού οι υποψήφιοι για την προεδρία αρχίσουν να δραστηριοποιούνται για την προσεχή εκλογική κούρσα, ανακοίνωσε ο Γκρίνμπλατ, απαντώντας στην ερώτηση εάν το δίκτυο ενδέχεται να αντιμετωπίσει αιτήματα για ίση μεταχείριση των υποψηφίων.

Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον δεν εμπλέκεται καθόλου στα γυρίσματα της σειράς, ενώ το σενάριο δεν έχει γραφεί ακόμη, πρόσθεσε ο υπεύθυνος του καναλιού.

Ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της Κλίντον, αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του δικτύου.

Η σειρά εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του καναλιού να αυξήσει την τηλεθέασή του, προσελκύοντας τηλεθεατές με προγράμματα εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.