Στη Μεσημεριανή Μελέτη μίλησε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του ηθοποιού, όσο και για τα “κίτρινα” δημοσιεύματα.

“Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή και αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία βελτίωση, όσον αφορά στις αντιδράσεις του. Γι’ αυτό είχαμε πει εδώ και μέρες ότι μπαίνει σε μια μακρά αναμονή και ότι μπορεί να έχουμε νεα -που θα είναι πολύ καλύτερα- μετά από αρκετούς μήνες. Είναι απαραίτητο να μείνει στα μηχανήματα. Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα…”, αποκαλύπτει ο θείος του Τόμας και συνεχίζει: “Το πως ο καθένας προσεγγίζει ένα δράμα δεν θέλω να το κρίνω, το αφήνω στην κρίση του Θεού και των αναγνωστών. Εμείς θέλουμε να πούμε ότι το γεγονός είναι από μόνο του τόσο δύσκολο που δεν επιδέχεται περαιτέρω θεατρινισμούς”.

Δείτε το βίντεο:

www.zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.