Σε 9 πόλεις θα της Βόρειας Αμερικής θα περιοδεύσουν οι Rolling Stones προτού πραγματοποιήσουν την μεγάλη συναυλία τους στο Hyde Park του Λονδίνου, μετά από περισσότερα από 40 χρόνια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος ανακοινώθηκε η περιοδεία, που τιτλοφορείται “50 χρόνια και συνεχίζουμε”.

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από το Λος Άντζελες και θα ακολουθήσουν η Καλιφόρνια, η Νεβάδα, οι ακτές του Ατλαντικού, το Τορόντο του Καναδά, το Σικάγο, η Βοστόνη και η Φιλαδέλφεια. “Δώσαμε μερικές συναυλίες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη την περασμένη χρονιά και άρεσαν τόσο πολύ που είπαμε ας προσθέσουμε και άλλες ημερομηνίες”, δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ.

Η μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο θα γίνει στις 6 Ιουλίου, 44 χρόνια μετά την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος στον ίδιο χώρο. Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη συναυλία ο Μικ Τζάγκερ, είπε: “Το Hyde Park μας φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο μέρος να παίξουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι”

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.