Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιβλήθηκε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική, χάρη στα γκολ των Παπάζογλου στο 14′ και Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις.

Ο αγώνας είχε από την αρχή γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να αξιοποιήσει μια από αυτές, με αποτέλεσμα να «ανοίξει το σκορ» στο 14΄: ο Βερόν πάσαρε ωραία στον Παπάζογλου και αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φούλοπ (1-0).

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία των Κρητών, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 37΄ ο διαιτητής απέβαλε για διαμαρτυρία τον βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέα Σκέντζο.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Παπάζογλου πήρε την μπάλα από το γύρισμα του Κουτσιανικούλη, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Φούλοπ. Στο 61΄ ο Ντε Μπλάσις έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του ΟΦΗ, ενώ στο 69΄ το σουτ του Λαμπρόπουλου έφυγε άουτ.

Στο 82΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Παπάζογλου έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Φούλοπ, ενώ ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 87΄, όταν ο Γουναρίδης απέκρουσε το σουτ του Γκάμπριελ. Ο Γουναρίδης κράτησε το «μηδέν» και στο 89΄ στο σουτ του Ντε Μπλάσις, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ναβάρο έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά ο ΟΦΗ «κλείδωσε» τη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουτσιανικούλη, που έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Παπάζογλου και «παραβίασε» την εστία του Φούλοπ (2-0).

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Κίτρινες: Ζαχαράκης, Παπάζογλου, Γουναρίδης – Κάστελς, Φορμίκα

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζαχαράκης (77΄ Κουρδάκης), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (86΄ Ζορμπάς), Σόουζα, Βιτώρος (71΄ Μπανούσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (80΄ Έγκον), Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Κάστελς, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (46΄ Γκάμπριελ), Καλαντζής, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.