Με νίκη έκλεισε ο Πανθρακικός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας για το 2012, καθώς η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επιβλήθηκε στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας με 2-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τελευταίας για τον α’ γύρο.

Τα γκολ των Πράσινων, που άφησαν τους Φαίακες στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, σημείωσαν οι Βαϊρουά (11′) και Παπαδόπουλος (50′). Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζουμπουλάκη στο 79′.

Διπλή ευκαιρία για γκολ έχασε οι φιλοξενούμενοι στο 6′. Αρχικά ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Αναστασόπουλο σε τετ α τετ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βαϊρουά έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, για να αποκρούσει εκ νέου ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

Τελικά ο Πανθρακικός έφτασε στο γκολ στο 11′ με τον Βαϊρουά, ο οποίος βγήκε σε «θέση βολής» μετά το «1-2» με τον Μίνγκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός έδωσε χώρο στην Κέρκυρα και προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, αλλά οι Φαίακες, μολονότι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στην αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 50′ ο Πανθρακικός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Λουσέρο (0-2), ενώ, από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ζουμπουλάκη.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Κέρκυρα-Πανθρακικός για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Κόκκινη: Ζουμπουλάκης (79΄, 2η κίτρινη)
Κίτρινες: Γκούμας, Ζουμπουλάκης – Κοντογουλίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (46΄ Καραλής), Βενέτης, Αγρίτης (66΄ Σίμωσης), Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Κοντοδήμος, Γκούμας, Τσοκάνης (57΄ Κρητικός), Ζουμπουλάκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (66΄ Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (74΄ Κοντογουλίδης), Λουσέρο (90+1΄ Πρίττας), Σερφά, Μίνγκα, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.