Επιβεβαίωση για Χάβο, Πάντιτς, Λίνεν

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέλαβε εκ νέου την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά από σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν επίσης οι κ. Νοτιάς, Γρυσμπολάκης, Μπρουσιανός, Παπαδημητρίου, Γεώργας και Σίμος.

Αποφασίστηκε επίσης αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 23.5 εκατ. ευρώ, με την τιμή κάθε νέας μετοχής να διαμορφώνεται στα 1,20 ευρώ, καταληκτική ημερομηνία την 15η Νοεμβρίου και ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 50.000 ευρώ. Αυτό το τελευταίο σημείο προκάλεσε την έντονη αντίδραση αρκετών μικρομετόχων, που τόνισαν ότι με τον όρο αυτό ουσιαστικά αποκλείονται από την αύξηση.

Ο Δημητρέλος επανέλαβε την αισοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία με τον Δημήτρη Βιντιάδη ώστε να συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ. και να μπει ως επενδυτής στην ΠΑΕ, παραδέχθηκε όμως ότι, αν αυτό δεν συμβεί ως τις 15 Νοεμβρίου, δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. ο πρόεδρος της Ενωσης μίλησε στους δημοσιογράφους για το ζήτημα των επενδυτών και τόνισε:

«Έχουμε δώσει ό,τι μας ζήτησαν. Είμαι πολύ θετικός και νομίζω ότι είμαστε κοντά. Σε 7-10 μέρες υπολογίζω να έρθουν οι ορκωτοί λογιστές και από εκεί και πέρα σε ένα διάστημα 10 ημερών να έχουμε τελειώσει. Μίλησα τελευταία φορά με τον κ. Βιντιάδη όταν έστειλα το e-mail με τις απαντήσεις. Τον έχω ενημερώσει για την κατάσταση στην ΑΕΚ, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί υπήρξε από πλευράς του μία ανησυχία. Τον ενημερώνω και για το θέμα του προπονητή, αλλά δεν θα έχει λόγο στη λήψη της απόφασης».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, ο Δημητρέλος υπεραμύνθηκε για ακόμη μία φορά της απόφασης για την αποπομπή του Βαγγέλη Βλάχου, επιβεβαίωσε ότι είναι υποψήφιοι ο Μάκης Χάβος, ο Μίλινκο Πάντιτς και ο Εβαλντ Λίνεν, αλλά έκανε λόγο και για «… ξένο προπονητή δικής μου επιλογής, που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Με αυτόν θα μιλήσω τώρα». Πάντως, στο κρίσιμο αυριανό ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, στον πάγκο της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος και Παπακωστούλης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.